МОН спільно з The Open University проведе вебінар щодо ефективної організації онлайн-навчання у ЗВО: коли та як долучитися

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > МОН спільно з The Open University проведе вебінар щодо ефективної організації онлайн-навчання у ЗВО: коли та як долучитися

Міністерство освіти і науки України спільно з закладом вищої освіти Великобританії The Open University організовують спеціалізований англомовний вебінар для України «Організація онлайн-навчання закладами вищої освіти». Він відбудеться 26 жовтня 2022 року о 12:00-14:00 на комунікаційній платформі «Zoom».

The Open University – це світовий лідер дистанційної освіти з 50-річним досвідом та найбільший університет Великобританії, в якому навчається понад 200 тис. студентів.

У ході вебінару ви дізнаєтеся про:

– особливості функціонування Open University;

– принципи організації якісного онлайн-навчання;

– основи навчального дизайну;

– організацію онлайн-оцінювань.

 Реєстрація на вебінар відбувається за посиланням.

З програмою заходу можна ознайомитися тут:

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту