Кліп «Ванькам» працівниці університету Переяслава, виконавиці BANDERKA – в ротації музичних каналів М1 та М2

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Кліп «Ванькам» працівниці університету Переяслава, виконавиці BANDERKA – в ротації музичних каналів М1 та М2

14 жовтня 2022 року фахівчиня соціально-гуманітарного відділу університету, керівниця вокальної студії, переяславська співачка Анастасія Петрова, що від липня відома слухачам за псевдонімом BANDERKA, випустила офіційний кліп на свій дебютний сингл «Ванькам». Раді повідомити, що з середини минулого тижня його можна побачити не лише на youtube-каналі Насті,  а й в етері головних музичних телеканалів країни – М1 та М2.

Виднограй знято у вересні 2022 року у наймальовничіших куточках міста Переяслава протягом двох днів. Режисером роботи став фотограф та відеограф Олег Чемерис. Зняв усе на безоплатній основі. Усю підтримку в реквізиті, світлу, звуці, трансфері команди тощо надано небайдужими друзями співачки. Наразі на youtube-каналі Анастасії кількість переглядів кліпу (станом на момент написання публікації) наближається до 18 000, сподобався він близько тисячі людей. Не обходиться і без провокаційних коментарів з боку росіян, про перегляд кліпу якими так мріяла Анастасія Петрова.

 «Ця новина є для нас як сподіваною, так, з іншого боку, й неочікуваною. Усі молоді виконавці знають, що пробитися в ротацію М1 ще до війна було дуже складно, якщо не майже не можливо. Проте Настя випустила свій реліз у слушний час, разом з саунд-продюсером, теж нашим колегою, фахівцем СГВ Марком Мельником зробила його дуже актуальним і сучасним. Не дивно, що з перших днів після презентації його одразу ж підхопила низка найпопулярніших радіостанцій країни, зокрема друге за популярністю в країні наразі «Радіо Байрактар». Щодо відео, то певно, секрет в тому, що вся команда яка працювала над виднограєм вдало відтворила візуальний ряд, передала месендж і закладену історію, тому усе склалося – щонайменше з 19 жовтня кліп можна побачити в етері М1 та М2. Це абсолютно безкоштовно – усе завдяки таланту усіх хто доклався до створення цієї історії. Також очікуємо побачити кліп ще на кількох каналах і платформах. Так, можливо у нього менше ротацій ніж у синглів відомих виконавців і аби побачити його в ефірі треба трохи більше посидіти біля телевізора. Проте факт залишається фактом – сковородинівці знову на вершині успіху» – ділиться фахівець відділу інформаційних технологій Максим Левченко, який займався просуванням кліпу на мультимедійні платформи і канали.

 «Я вдячна режисеру, оператору-постановнику, режисеру монтажу Олегу Чемерису й колористу, працівнику нашого університету Олександру Артюху за титанічну роботу над відео. Звісно б, нічого не склалося без якісного звуку і світла, за що вдячна колегам з СГВ Олександру Дем’яненку та Віталію Крикуну. Серед інших творчу ідею підтримали і взяли участь у зйомках мої друзі та приятелі, студенти та випускники нашого університету – Єлизавета Хандошко,  Вікторія Лех, Віталіна Галініченко, Вадим Домарецький, Владислав Міранович, Роман Беркут, Роман Гейбатов. Я дякую й дизайнеру обкладинки до відео Андрію Вовкодаву та Максиму Левченку» – розповідала ProSlav ще тиждень тому сама Анастасія Петрова.

 Не забувайте вмикати телевізор частіше – тепер там можна побачити і музично-обдарованих сковородинівців!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту