Сковородинівців запрошено до участі у вебінарі «Zoom for Education: використання цифрових інструментів для викладачів»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Сковородинівців запрошено до участі у вебінарі «Zoom for Education: використання цифрових інструментів для викладачів»

Міністерство освіти і науки України та відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Університету Григорія Сковороди в Переяславі інформує про можливість взяти участь у вебінарі «Zoom for Education: використання цифрових інструментів для викладачів». Захід відбудеться 25 жовтня 2022 року о 16:00 на комунікаційній платформі Zoom.

Повідомляється, що вебінар проводиться з метою інформування про можливості інструменту Zoom для ефективної організації освітнього процесу. До участі запрошуються педагогічні та науково-педагогічні працівники.

Під час вебінару будуть розглянуті наступні питання:

  • можливості ліцензійної версії Zoom;
  • функціональні можливості Zoom Web Portal;
  • функціональні можливості Zoom Desktop Application;
  • налаштування конференцій Zoom;
  • особливості застосування Zoom в університеті;
  • особливості застосування Zoom для школярів.
ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту