Слова вітань з нагоди 63-річчя голови Вченої ради університету Віктора Коцура

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Слова вітань з нагоди 63-річчя голови Вченої ради університету Віктора Коцура

Кожен дев’ятнадцятий день жовтня для Університету Григорія Сковороди в Переяславі уже протягом кількох десятків сповнений радості, гордості та вдячності. Як інакше, якщо саме ця зоряна осіння дата є днем народження голови Вченої ради університету, мудрого керівника, доктора історичних наук, професора, академіка Віктора Коцура.

Вельмишановний Вікторе Петровичу!

Від імені професорсько-викладацького та студентського колективів університету, його співробітників, аспірантів і вдячних випускників закладу надсилаємо вам сердечні, сповнені тепла й поваги слова вітань з нагоди вашого 63-го дня народження.

Як знаний в Україні та поза її межами вчений, авторитетний фахівець і мудрий керівник, попередній ректор потужного університету та чинний голова його Вченої ради, Ви продовжуєте робити великий внесок у розвиток української освіти і науки, формуєте нову генерацію науковців України, передаючи кожній молодій людині неоцінений скарб високої освіченості й духовності. Ви маєте безліч талановитих учнів та послідовників, вірних соратників і однодумців, але такий вмілий організатор, як Ви, народжується лише раз у багато років.

Бажаємо Вам, дорогий Вікторе Петровичу, щоб Ваші знання і досвід ще довго служили на благо України, а творче натхнення і бажання працювати були Вашими вірними супутниками. Нині і на повсякчас ми зичимо Вам здоров’я, щастя, невичерпної енергії, успіхів у Вашій благородній справі, нових здобутків у ім’я української освіти і науки, ще більшого сприяння підвищенню якості  освіти відповідно до найкращих європейських стандартів. Невичерпної вам енергії, подальших досягнень, успішного втілення в життя всіх Ваших планів, задумів та ідей.

Нехай здійсняться усі ваші грандіозні плани й заповітні мрії, а будь-які віражі долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив. Хай людська шана буде подякою Вам за плідну працю.

Нехай у ваших задумах завжди буде мудрість, в роботі – підтримка, вдома – увага, у серці – світло від людської вдячності. Многая літа!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту