Університет Григорія Сковороди в Переяславі вітає з Днем захисників та захисниць України

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Університет Григорія Сковороди в Переяславі вітає з Днем захисників та захисниць України

Уже кілька років поспіль всередині жовтня український народ відзначає не лише День Покрови Пресвятої Богородиці чи День українського козацтва, а й одне з найвагоміших свят в сучасній історії нашої держави – День захисників та захисниць України. Сьогоднішній свято – день утвердження спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу Нині ми висловлюємо слова вдячності та шани воїнам, які продовжують боротьбу за незалежність країни і суверенітет держави у війні з росією. Водночас, ми згадуємо тих, хто віддав життя на полі бою – гірко, що серед них лише з 24 лютого 2022 року є щонайменше два десятки наших сковородинівців.

У 2022 році День захисників і захисниць України наші воїни зустрінуть на полі бою. У зв’язку з воєнним станом, який Верховна Рада наразі продовжила до 21 листопада, цей день є робочим. Але ми знаємо для чого ми працюємо, невблаганно наближуючи нашу перемогу.

Дорогі захисники і захисниці України!

З великою гордістю керівництво нашого закладу, професорсько-викладацький та студентський колективи сковородинівської альма-матер вітають Вас з Вашим днем. Вісім років вашої боротьби доводяться, що служіння Батьківщині – це значно більше, ніж професія. Це – величезна любов, сила волі й патріотизм. Хочемо зізнатися, що для усіх нас ви на кілька поколінь вперед є і будете прикладом мужності й самовідданості,  лицарства і благородства – цими рисами володіють лише справжні оборонці, визволителі, захисники і захисниці України. Дякуємо усім, хто продовжує віддавати свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави як на військових так і на цивільних фронтах своєї діяльності.

Наші вітання у цей день линуть і для наших захисників у щоденному житті – героїв тилу, волонтерів й тих, на кого можна опертися у складну хвилину, хто захищає від життєвих негараздів і всупереч усім перепонам підтримує військо та усіх, хто поруч.

Від усього серця бажаємо вам стійкості, мужності, успіхів, матеріального благополуччя, любові, миру і добра. Нехай кожен день вашої боротьби на полі бою чи в повсякденні буде наповнений яскравими успіхами і радісними моментами. Бажаємо вам козацького здоров’я, родинного благополуччя, гараздів. Нехай реалізовуються усі ваші мирні плани та мрії. 

Нехай вдома вас завжди чекають і неодмінно дочекаються рідні і дорогі серцю люди. У цей день хочеться просто подякувати Вам за відданість своїй державі, за сміливість та відвагу, якими Ви здобуваєте перемогу. Завдяки цій праці ми можемо спокійно ходити по рідній землі та робити звичні справи.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі доземно дякує нашим воїнам за відносно мирне небо над нашим містом. Пам’ятаємо всіх,  хто віддав за нас найдорожче – своє здоров’я та життя. Вічна пам’ять і слава вам, наші воїни світла, небесні вартові української нації.

 

Не пробачимо ворогові, не схибимо в житті, праці і боротьбі!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту