«Тобі, наш Захисник»: сковородинівці стали співорганізаторами волонтерської акції, аби порадувати наших воїнів теплими подарунками

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Тобі, наш Захисник»: сковородинівці стали співорганізаторами волонтерської акції, аби порадувати наших воїнів теплими подарунками

Уся Україна 14 жовтня відзначає День захисників та захисниць нашої Батьківщини. У кожного з нас болить за країну, болить за людей, які постраждали внаслідок цієї жорстокої війни. Тож студенти та викладачі Університету Григорія Сковороди в Переяславі докладають максимум зусиль, аби підтримати Збройні сили України.

Так, Молодіжний центр «Зустріч» спільно із соціально-гуманітарним відділом університету провели волонтерську акцію «Тобі, наш Захисник», у рамках якої кожен міг порадувати наших воїнів, підготувавши для них святковий подарунок.

Долучився до передачі подарунків нашим захисникам й захисницям факультет педагогічної освіти, менеджменту та мистецтва. Вони спільно із представниками ГО «Синергія духовності і добра» передали більше півсотні символічних подарунків, виготовлених своїми руками.

Усі бажаючі могли зібрати пакуночок з печивом чи іншими смаколиками, можна було додати чай, каву, теплий светр, шкарпетки, дощовик, оберіг, малюнок чи лист-вітання. «Ці подарунки будуть символом підтримки та великої вдячності для наших воїнів», – кажуть організатори.

Гостинці вже відправили захисникам у різні куточки України. Доставити їх адресатам допомогли люди, які із самого початку повномасштабного вторгнення зголосилися воювати на волонтерському фронті: місцева волонтерка, незламна Інна Марченко та її команда, родина Переяславської філії Нової Пошти разом з Олександром Грановським.

Сьогодні день тих, хто боронить нашу рідну Україну, визволяє її від загарбників, мерзне у сирих окопах, йде на штурм під зливою куль, щодня дивиться в очі смерті задля кожного з нас. Вони – символ незламності нашого Народу для всього світу. Народу, що повстав й бореться за свою свободу. Дяка і шана нашим Захисникам. Не забувайте підтримувати їх, донатити на потреби ЗСУ і робити все, що у ваших силах, задля наближення нашої перемоги.

Пресцентр соціально-гуманітарного відділу

Перейти до вмісту