Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Radio Savych» анонсувало радіомарафон до Дня захисників і захисниць України: розклад включень

Уже завтра, 14 жовтня 2022 року, з 9 до 23:00 в ефірі університетської станції «Radio Savych» розпочнеться перший в історії мовника чотирнадцятигодинний радімарафон, присвячений Дню захисників та захисниць України. Його ініціаторами є відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Мета проведення  марафону – вшанувати мужність та героїзм захисників й захисниць Незалежності та територіальної цілісності України, поспілкуватися з тими сковородинівцями та переяславцями які своїми військовими, творчими, волонтерськими та трудовими здобутками підсилюють український дух на найближають Українську перемогу.

Упродовж чотирнадцяти годин, у студії «Савича» журналіст, ведучий проєкту Максим Левченко говоритиме про патріотизм у контексті подій сьогодення та нашого історичного минулого, розкриватиме відомих та маловідомих нашим слухачам, переяславцям особистостей у нових гранях, вперше у аудіоформаті запитуватиме їх про військовий досвід, проєктуватиме плани на наше майбутнє.

«Радіомарафон до Дня захисників та захисниць України має на меті окреслити потребу у вихованні свідомого українця, який любить свою країну та готовий боронити її не лише зі зброєю в руках. У реаліях сьогодення, коли триває гібридна війна і ворог використовує різні важелі впливу, аби підірвати патріотичний дух, – ми маємо говорити про звитяжну боротьбу українців за волю і незалежність. На прикладах наших сковородинівців та переяславців донести авторитет і значимість усіх, хто не лише у війську а й мирною працею наближає нашу перемогу. Нам є ким пишатися, бо переяславці і сковородинівці – творчі і талановиті люди, які вміють зацікавити молодь та змотивувати вас до боротьби. Почуємось в ефірі!», –  розповідає ведучий марафону, журналіст Максим Левченко.

Знайомтесь з графіком включень гостей до етеру, ставте нагадування та не пропустіть змістовних розмов:

Слухати станцію можна безпосередньо на сайті університету – https://uhsp.edu.ua/radio-savych/, а інсталювавши додаток «Zeno» на свій смартфон ви матимете більше переваг при прослуховуванні «Савича». Зустрінемось на сковородинівській хвилі!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту