Навчаємося дистанційно до 14 жовтня – заява УГСП з приводу масованих обстрілів території України

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Навчаємося дистанційно до 14 жовтня – заява УГСП з приводу масованих обстрілів території України

Сьогодні ворог знову завдав нищівних ударів у частині регіонів та столиці. У своєму Telegram міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет звернувся до керівників ОВА та ЗВО. Він поставив завдання максимально убезпечити всіх учасників освітнього процесу.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі прийняв рішення щодо переходу на дистанційний формат навчання щонайменше до кінця цього робочого тижня, п’ятниці 14 жовтня 2022 року.

«Життя і здоров’я кожного сковородинівця – понад усе. Будь ласка, не нехтуйте правилами поведінки під час сигналу «повітряна тривога», у будь-який час доби відповідально спускайтеся в укриття, які знаходяться під навчальними корпусами №1 та №2. Не забувайте заряджати свої девайси і запасіться водою, аби бути готовими до випадків перебоїв з електро чи водопостачанням», – наголошує керівництво університету.

Бережіть себе, своїх рідних і всіх, хто поряд – разом збережемо Україну!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту