Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > У НУОУ імені Івана Черняховського продовжили вступну кампанію – маєте нагоду долучитися до Дня відкритих дверей

День відкритих дверей – уже традиційний захід на кафедрі військової підготовки Національного університету оборони України імені Івана Черняховського. Наразі там продовжують набір громадян для навчання за програмою підготовки офіцерів запасу до 31 жовтня 2022 року. Нині ж усіх бажаючих запрошено на черговий День відкритих дверей.

Захід розпочнеться 28 вересня 2022 року о 15:00 на платформі Zoom. Участь у ньому допоможе Вам віднайти відповіді на найпоширеніші запитання щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії, умов та особливостей навчання за програмою підготовки офіцерів запасу, освітніх програм, можливостей і додаткових переваг.

Підключитися до конференції Zoom можна за посиланням.

Ідентифікатор конференції: 737 3294 7198

Код доступу: 16kYhE

Завітайте на День відкритих дверей онлайн та поспілкуйтеся із представниками кафедри військової  підготовки. Сплануйте власну цьогорічну вступну кампанію та отримайте ґрунтовну військову підготовку на професійній основі!

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту