Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Анатолій Анатоліч завітає до «Відкритого університету» з нагоди 5-річчя проєкту

«Відкритому університету» 5 років. Ніби вчора Наукове товариство університету і Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю університету взялися за амбітну мету знайомити сковородинівців із суспільно-політичними та культурними діячами, громадськими активістами, митцями та вченими, а вже сьогодні ми гордо констатуємо, що проєкт, в рамках якого нас відвідало кілька десятків найяскравіших представників української та зарубіжної інтелектуальної і творчої еліти, відбувся. І навіть в умовах викликів сьогодення наша історія повинна тривати.

У зв’язку з війною і тим, що більшість із ваших улюблених чи нових бажаних, як для такого формату, спікерів наразі воює, волонтерить або займається іншими корисними справами ми вимушено відклали на «після нашої Перемоги» великий та гучний «Open University Fest», який збере в сковородинівському університеті когорту найкращих людей країни (у шорт-листі спікерів, яких попередньо було запрошено до участі – понад 50 найкрутіших імен). Але, з іншого боку, лишити вас у таке свято без приємної, змістовної, зіркової та наснажуючої на боротьбу та діяльність зустрічі ми вас теж не могли.

Уже завтра, 23 вересня 2022 року, о 15:00 збираємося в атмосферній авдиторії «Innovation Training & Tech Transfer Center» (корпус №1, 114 аудиторія), де еклюзивно зустрінемося з українським шоуменом, радіо та телеведучим, автором відомого youtube-каналу «Зе Інтерв’юер» та, донедавна, ведучим ваших найулюбленіших ранкових шоу «Happy Ранок» на ХітFM,  «Сніданок з 1+1» та «Ранок з Україною» й інших телепроєктів Анатолієм Анатолічем. «Невтрачене покоління» – надважлива та надактуальна тема, на яку будемо говорити.

Навіть якщо ви не дивитеся телевізор, б’ємося об заклад, що вам хоч раз в житті траплялося бачити відео українського youtube-каналу «Зе Інтерв’юер», автором якого є Анатоліч. Проєкт, в рамках якого наш гість спілкується з найвідомішими українцями, цієї весни також відзначив своє п’ятиріччя. Складно злічити кількість зірок, у яких брав інтерв’ю наш гість направду складно – KALUSH, Андрій Бедняков, NK, TVORCHI, Еліна Світоліна, Дмитро Комаров, Юлія Саніна, Андрій Хливнюк, Сергій Притула та, звісно ж, наша рідна Alyona Alyona. Нині, в умовах війни, канал розвінчує фейки та сприяє медіагігієні українського інформаційного простору.

Поза тим, Анатолій Анатоліч ставав найкращим гравцем телесезону інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» та має найпочеснішу українську премію «Телетріумф» у номінації «Ведучий/ведуча ранкової/денної інформаційно-розважальної програми». Він та його дружина, відома піарниця Юла працює та товаришує чи не з усіма вашими улюбленими зірками та знає про них багато цікавого. Анатолій має великий бекграунд подорожей, безліч неймовірних хобі, зокрема пробіг кілька десятків найвідоміших марафонів України та світу. Словом, опускаючи усі найцікавіші деталі сміливо запевнюємо – запитати у Анатоліча вам точно буде про що.

Зверніть увагу, що у разі повітряної тривоги захід відбудеться в укритті корпусу №2.

Приходьте аби відзначити 5-річчя «Відкритого університету» та влетіти у прийдешні вихідні на хвилі гарної розмови та чудового настрою разом з нами. Віримо в ЗСУ та Україну й цікаво проводимо дозвілля!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту