Уманський державний педагогічний університет тепер серед партнерів УГСП – підписано договір про співпрацю

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Уманський державний педагогічний університет тепер серед партнерів УГСП – підписано договір про співпрацю

Університет Григорія Сковороди в Переяславі з кожним місяцем все збільшує кількість партнерів та друзів з різних куточків України і зарубіжжя. Учора, 8 вересня 2022 року ректор нашого університету, доктор історичних наук, професор Віталій Коцур і ректор Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, професор, доктор педагогічних наук Олександр Безлюдний підписали договір про співпрацю. Серед інших учасниками зустрічі були й проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку УДПУ Володимир Миколайко, проректорка з міжнародних зв’язків та проектної діяльності УГСП Оксана Ковтун і проректорка з наукової роботи УДПУ Тетяна Годованюк.

Як розповів Віталій Вікторович, учасники зустрічі домовилися розширити можливості партнерства у напрямках міжнародної та проєктної діяльності. Також було обговорено низку питань щодо встановлення та розвитку співпраці між сторонами в галузі освіти, науки і культури.

Окремо делегація УГСП поговорили з проректорами Уманського університету з наукової та міжнародної діяльності – домовилися проводити спільні проєкти з міжнародної діяльності та студентської мобільності. Сторонами навіть вже розроблено певні напрацювання.

«Поспілкувалися щодо налагодження освітнього процесу в сучасних умовах. Надалі створимо спільні робочі групи для напрацювання проєктів», – каже ректор.

УГСП має надію на плідну й довготривалу співпрацю з Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини. Залюбки чекатимемо студентів, науковців та освітян УДПУ на гостину до нашої альма-матер.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту