Сьогодні святкує 51-річчя, а вже завтра отримує престижну премію за мужність: щирі вітання нашому випускнику Віталію Кличку

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Сьогодні святкує 51-річчя, а вже завтра отримує престижну премію за мужність: щирі вітання нашому випускнику Віталію Кличку

Сьогодні, 19 липня, наш славний випускник, всесвітньовідомий боксер, нинішній столичний очільник та Герой України Віталій Кличко святкує свій 51 день народження.

У цей важливий день родина Університету Григорія Сковороди в Переяславі долучається до найтепліших слів вітань, які уже прозвучали і ще звучатимуть сьогодні. Крім того, хочемо нагадати, що завтра іменинник буде ушанований нагородою Артура Еша за мужність на церемонії вручення премій ESPY 2022 року.

Про це повідомило американське видання The Hill: «Кличко отримає нагороду за мужність, яку він проявив під час нинішнього вторгнення росії в його рідну країну».

При цьому відзначається і роль його брата, Володимира, який теж є гордістю сковородинівського університету.

«Брати Клички надихнули інших чемпіонів-боксерів, таких як Олександр Усик, повернутися до рідної країни, щоби також приєднатися до батальйонів самооборони», – зазначається в повідомленні.

Сам же Віталій Кличко подякував організаторам за номінацію, підкресливши, що ця нагорода стане визнанням «мужності й непорушності всього українського народу» в його протистоянні російському агресору.

«Це – нагорода для кожного, хто захищає незалежність і свободу України», – підкреслив Віталій.

Церемонія нагородження Віталія Кличка відбудеться 20 липня. Премія Артура Еша за відвагу – одна з найвидатніших, престижних і найвідоміших нагород у спорті. Раніше її присуджували таким зіркам та діячам, як Мухаммед Алі, Нельсон Мандела та інші.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, зокрема факультет фізичної культури, спорту і здоров’я, вкотре висловлює свою гордість за те, що наші випускники – достойні сини і доньки України. Віталій є справжнім зразком для наслідування університетською молоддю, прикладом служіння Батьківщині, народу України.

Зичимо Вам міцного здоров’я, реалізації та здійснення усіх мрій. Нехай любов і увага близьких людей наповнюють Ваше серце радістю навіть в такі непрості часи.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту