«Самозахист для жінок та дівчат з елементами Wen-Do»: 25 серпня відбудеться безкоштовний і дуже корисний тренінг

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Самозахист для жінок та дівчат з елементами Wen-Do»: 25 серпня відбудеться безкоштовний і дуже корисний тренінг

Центр консультативно-ресурсної психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує вас відвідати тренінг «Самозахист для жінок та дівчат з елементами Wen-Do», який відбудеться 25 серпня 2022 року на базі університету.

Головною метою Wen-Do є допомога жінкам у посиленні почуття власної гідності та наданні інструментів для захисту від фізичного, психологічного, сексуального, економічного насильства.

Тренерка – Ніна Гаєвська, яка має досвід у проєктному менеджменті з різними командами, як волонтерськими, так і професійними. Крім того, тренерка працювала у сфері комунікацій, громадському секторі, бізнесі та ІТ.

Тренінг проводиться виключно у живому форматі та в групі до 12 осіб. Участь у ньому – безкоштовна за попередньою реєстрацією.

Повідомляється, що за 3 години в учасниць є можливість ознайомитися з власними силами, а також спробувати нові, асертивні способи поведінки. Інтенсив містить інструменти для  вирішення проблем, симулятивні вправи, дискусії у групах.

В області фізичної самооборони учасниці ознайомляться і відпрацюють в різні техніки (удари, визволення), а також навчаються, як захищатися в небезпечній ситуації використовуючи своє тіло та голос.

Зазначимо, що назва Wen-Do походить від поєднання англійського слова «women» – «жінка» та японського «do» – «дорога» і буквально означає «Дорога жінок».

Ознайомитися з програмою тренінгу за зареєструватися можна за посиланнямhttps://cutt.ly/ZLQzCkv.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту