Сковородинівці збирають кошти на автівки, планшети та амуніцію захисникам – як можна допомогти?

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Сковородинівці збирають кошти на автівки, планшети та амуніцію захисникам – як можна допомогти?

Уже 138 днів від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі продовжує активізувати свою позанавчальну, волонтерську діяльність – активно працює волонтерський корпус, психологи закладу дистанційно та наживо надають свою фахову допомогу усім хто того потребує.

Так чи інакше, чи не всі сковородинівці нині підсилюють боротьбу з «орками» та, навіть одноосібно, ініціюють збори коштів на автівки чи інші,  необхідні для захисників, речі. Ми вирішили розповісти про кілька найактуальніших, станом на нині, зборів від наших колег – закликаємо вас активно до них долучитися та зробити свій внесок у неминуче наближення нашої перемоги.

****

Автівки

Нині працівники університету проводять збір коштів на придбання автомобіля для військовослужбовців з Переяслава.

Кошти можна донатити на карту monobank 5375411202093170 або готівкою до загального відділу УГСП (Наталія Савченко).

Детальну інформацію щодо збору коштів можна отримати у Руденко Оксани Володимирівни за телефоном (093) 602-18-48.

****

Підходить до завершення збір на бойовий пікап для одного з підрозділів батальйону імені генерала Кульчицького, який ініціював фахівець відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Максим Левченко.

«На прикрість, пікап придбати уже не вийде – за 26 000 зібраних гривень далеко не розженешся. Ми переговорили з підрозділом і цих коштів точно стане на те, щоб поставити на ноги старі автівки які потребують. Їздити на чому хлопцям, видається, буде. Банку розіб’ю днями, у присутності представника підрозділу. До того моменту збору не закриваю, можливо хтось ще щось докине. Не вірю, що дотиснемо до 100 000 гривень, але за ці кошти ще можна було б подумати над якимось варіантом авто. Можливо цей меседж прочитають підприємці та меценати – ми б дуже віддячили, аби ви допомогли закрити цю потребу. Проте зараз про те, якщо раптом хтось хотів й встиг чи ще хоче закинути грошей, може зробити це за звичними координатами» розповідає Максим.

Реквізити для допомоги:

БАНКА: https://send.monobank.ua/jar/5QpzAJE1J4

MONO: 5375 4141 3245 7028

ПРИВАТ: 4149 4993 9122 2757

PAYPAL: levchenkopaypal@gmail.com

****

Планшети та інше

Також разом з відомою далеко за межами Переяслава волонтеркою Інною Марченко фахівчиня соціально-гуманітарного відділу університету, співачка Анастасією Петровою та фахівець відділу інформаційних  технологій та зв’язків з громадськістю, журналіст Максим Левченко продовжують збір коштів на придбання найнеобхідніших товарів для наших захисників.

«Найперше, хлопцям-землякам потрібні два планшети – вони допоможуть віднаходити ворогів навіть в найтаємніших закутках і якнайшвидше потрапити на концерт до Кобзона. Варіанти вже придивились – на них потрібно зібрати 26 000 гривень. Закрити потребу маємо протягом цього тижня, аби проапгрейджені відповідно до потреби прилади Інна завезла захисникам уже в найближчу поїздку»пишуть ініціатори та додають, що решта коштів піде на закупівлю наметів, спальників, надувних карематів та смакоти для наших хлопців.

Також розглядаються пропозиції щодо старих планшетів усіх охочих, які підійдуть за параметрами.

Задонатити можна за реквізитами:

Банка: https://send.monobank.ua/jar/9id5NeMomP

MONO: 4441 1144 1707 2350

ПРИВАТ: 5168 7520 1778 1256

PayPal для донатів з-за кордону: levchenkopaypal@gmail.com

По завершенню збору волонтери обіцяють традиційний фотозвіт.

***

Не зменш потреб залишається й у Добровольчого формування Переяславської територіальної громади №2, розповідає його командир, молодший лейтенант Олександр Дронь:

«Зважаючи на цей непростий час хочу звернутися до вас з проханням про допомогу. Нині для нашого підрозділу залишається актуальною потреба в великій кількості форм, плитоносок, рацій – усіх позицій майже чотири десятки. Багато що нині закриваємо власними силами, визначаємо пріоритетність потреб. За весь час нашого існування ми витратили всього-на-всього 25 000 гривень – зробили зброярню, у нас є певний запас амуніції, поставили сигналізацію і камери, ставниці, одягли бійців. Є ще певний запас коштів, але їх завжди бракує. Карта, яка буде наприкінці мого коментаря якраз під волонтерські потреби. Хтось скаже, що ДФТГ-2 працює лише в межах громади, де порівняно мирно. Проте кілька десятків наших бійців нині воює на передовій – ми їх зібрали наскільки могли. Ми щоденно проходимо підготовку, запрошуємо інструкторів. Кожен охочий може прийти до нас в гості – усе що можна покажемо і відзвітуємось. Переконані, що нині не час розхолоджуватися – війна це зона підвищеної небезпеки. Не можу говорити про все, але нам є чим зайнятися навіть в межах громади» говорить Олександр Дронь.

Номер карти: 4149 4993 1042 0656 (Дронь Олександр).

Будемо дуже вдячні, якщо ви поширите цю інформацію на своїх сторінках повірте, що ваша інформаційна підтримка важить більше аніж вам здається. Відтак всіляко підтримуйте ініціативи знайомих та перевірених вами людей – вони наближують нашу перемогу. Мирного дня, друзі!

Перейти до вмісту