На пікап для захисників: завтра біля Сковороди відбудеться благодійний онлайн-концерт дуету «Lyach/Petrova»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > На пікап для захисників: завтра біля Сковороди відбудеться благодійний онлайн-концерт дуету «Lyach/Petrova»

Нині, поза військовим, ми чи не щодня говоримо про гуманітарний фронт, який тримають волонтери. Інформаційний – який тримають журналісти. Але є ще один не менш важливий – мистецький. Його воїни – це митці, а їхня зброя – це їх талант, який допомагає збирати чималі кошти на потреби захисників. Уже завтра, 28 червня 2022 року, з нагоди Дня Конституції України о 19:00 біля погруддя Григорію Сковороді (біля університету) відомий далеко за межами університету та міста співочий дует «Lyach/Petrova», за підтримки рідного соціально-гуманітарного та відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю влаштовує онлайн-концерт.

У ході виступу дівчата не лише даруватимуть глядачам гарний настрій, а й збиратимуть кошти на бойовий пікап для наших захисників із одного з підрозділів Батальйону імені генерала Сергія Кульчицького, що у найтяжчі дні стояв на захисті Київщини а нині обороняє нас на слов’янському напрямку.

Усі охочі можуть відвідати захід та почути кращі українські пісні у виконанні дівчат наживо, біля Сковороди. Ті хто не зможе насолодитися талантом Ганни Ляч та Анастасії Петрової особисто зможе зробити це з будь-якої точки світу за допомогою онлайн-трансляції, яка відбуватиметься на сторінках офіційних представництв університету у соціальних мережах – у Facebook та Instagram.

«Зважаючи на час та обставини ми вже кілька місяців не виступали у стінах рідної альма-матер, хоч за цей час мали чимало виступів для захисників. Під час виступу закликаємо донатити на бойовий пікап для наших захисників, на який збирає наш друг та колега Максим Левченко. Сподіваємося українська пісня зможе не лише підняти бойовий дух наших слухачів, а й акумулювати трішки грошей на цю потребу. З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами – поспіваємо, поспілкуємось, зробимо гарну справу!», – запрошують дівчата.

Як до так і під час та після виступу допомогти у зборі на автівку можна за реквізитами:

БАНКА: https://send.monobank.ua/jar/5QpzAJE1J4

MONO: 5375 4141 3245 7028

ПРИВАТ: 4149 4993 9122 2757

PAYPAL: levchenkopaypal@gmail.com

«Нині хлопці дають гідної відсічі окупанту на Сході України. На прикрість, одна автівка була втрачена в боях, інша вийшла з ладу. Але хіба ж після того як ми усі зібрали на 4 байрактари нам не буде під силу зібрати на бодай один пікап хлопцям?! Користуючись нагодою, дякую дівчатам за позицію та допомогу у зборі – запрошую усіх на концерт дівчат, бо вони неодмінно підіймуть ваш настрій та подарують український запал у цей непростий час. Захищаємо своє, не даємо впасти нашому настрою!» додає ініціатор збору.

Об’єднаймось цього прекрасного червневого вечора навколо культурного збагачення та допомоги захисникам. Побачимось біля Сковороди та в етері!

 

Пресслужба університету

Перейти до вмісту