Панельна дискусія «Конституція України: сьогодення та перспективи» відбудеться 28 червня – серед запрошених доповідачів Микола Томенко

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Панельна дискусія «Конституція України: сьогодення та перспективи» відбудеться 28 червня – серед запрошених доповідачів Микола Томенко

Цьогоріч День Конституції України особливо важливий для нас. У часи, коли український народ бореться за свою державність у кривавій війні з російським агресором, важливо пишатися своєю країною, пам’ятати про свої права та обов’язки і разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство.

Хоча вихідного дня 28 червня й не буде, відсвяткувати такий знаковий для українців день все ж варто. Саме тому в конференц-залі імені Василя Сухомлинського Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться Панельна дискусія «Конституція України: сьогодення та перспективи».

Згідно з графіком проведення дискусії, о 11:30 розпочнеться відкриття засідання, а вже о 11:40 – пленарне засідання, яке матиме формат відкритого мікрофону.

У програмі заходу йдеться про те, що вступне слово виголосять ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур та проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Василь Дудар.

Крім того, серед доповідачів: доктор політичних наук, професор, український політичний і громадський діяч, голова благодійного фонду «Рідна країна» Микола Томенко; кандидат історичних наук, доцент кафедри політології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Леся Коцур; кандидат політичних наук, доцент кафедри політології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Юрій Войтенко.

Після цього на учасників зібрання чекає підведення підсумків і заключне слово.

Більше інформації про зібрання знайдете в програмі заходу.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту