Міський голова та ректор університету нагородили сковородинівців з нагоди прийдешнього Дня Конституції України

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Міський голова та ректор університету нагородили сковородинівців з нагоди прийдешнього Дня Конституції України

Вранішнє засідання Вченої ради Університету Григорія Сковороди в Переяславі було дійсно знаковим та історичним – вперше до його роботи долучився міський голова Вячеслав Саулко. Спільно з ректором університету Віталієм Коцуром вони нагородили велику кількість сковородинівців за їх сумнінну працю, вагомі досягнення та з нагоди прийдешнього Дня Конституції України.

«Я вітаю наших високоповажних науковців, викладачів, фахівців та студентів Університету Григорія Сковороди в Переяславі напередодні чудового свята – Дня Конституції України. Ви усі є співучасниками нашого державотворення, великими рушіями нашого українського та європейського шляху. Усе моє життя і знаходження в Переяславі нерозривно пов’язані з університетом – я був одним із свідків його зародження. Гордий, що ви носите це величне ім’я – Григорія Сковороди. Мені завжди приємно бувати тут у справах, і наше місцеве самоврядування ніколи не лишається осторонь ваших пропозицій, прохань та побажань – ми завжди будемо готові вам допомогти. Наше місто справді складно уявити без цього закладу і всіх вас – ви гордість всього нашого краю, ви гордість України. Ми пишаємося вашими випускниками так, як ними пишаєтесь ви самі. Я щиро вам дякую за вашу плідну роботу, за вашу громадянську позицію – вона є прикладом для всіх нас. Не буває дня нині коли б я не спілкувався з вашим ректором, не цікавився сьогоденням закладу, який в умовах війни став потужним волонтерським центром, центром опору нашого краю» – зазначив Вячеслав Саулко, після чого, враховуючи багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та з нагоди Дня Конституції нагородив почесними грамотами Переяславської міської ради працівників університету: кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри математики, інформатики і методики навчання Романа Бобовського;  провідного фахівця соціально-гуманітарного відділу Вадима Домарецького;  кандидата  наук з фізичного виховання і спорту, доцента кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Андрія Пивовара; кандидата історичних наук, доцента кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи Олену Сергійчук та провідного фахівця соціально-гуманітарного відділу Наталію Руденко.

Поза міською радою на пропозицію керівництва альма-матер про нагородження сковородинівців відгукнувся Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації. За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у справу навчання та виховання студентської молоді та з нагоди Дня Конституції України ним було оголошено Подяку департаменту таким працівникам: кандидату педагогічних наук, доценту кафедри професійної освіти Любові Басюк; кандидату філологічних наук, доценту кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання Тетяні Заболотній; кандидату педагогічних наук, доцента кафедра психології і педагогіки дошкільної освіти Інні Мисан; кандидату педагогічних наук,  доцента кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи Олені Хмельницькій; доктору педагогічних наук, завідувачу кафедри та професору кафедри біології, методології і методики навчання Юрію Шапрану. Приємну місію виконував ректор університету Віталій Коцур.

Також відповідно до Положення про нагородження та заохочення працівників Університету Григорія Сковороди в Переяславі за багаторічну сумлінну працю, вагомі творчі досягнення, професійну майстерність та з нагоди Дня Конституції України, двох працівниць УГСП було удостоєно найвищою відзнакою закладу, медаллю «Орден княгині Ольги»  кандидата педагогічних наук, професора кафедра загальної педагогіки і педагогіки вищої школи Антоніну Розсоху та кандидата педагогічних наук, доцента кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання Ніну Христич. Натомість грамотами університету нагородили: керівника навчально-наукового центру усної історії Тараса Нагайка; доктора, старшого викладача документознавства та методики навчання Оксану Плужник; кандидата політичних наук, старшого викладача кафедри політології Тетяну Прядко; кандидата  економічних наук, доцента кафедри економіки Тетяну Рибакову; прибиральницю службових приміщень Лідію Сич; прибиральницю службових приміщень Катерину Черненьку та кандидата  педагогічних наук, доцента кафедри спортивних дисциплін і туризму Наталію Чупрун.

Разом з тим за сумлінну працю, добросовісне виконання професійних обов’язків та з нагоди Дня Конституції України оголосили подяку із занесенням у трудову книжку: кандидату історичних наук, викладачу кафедри публічного управління та адміністрування Юрію Бобровніку; кандидату історичних наук, доценту кафедри політології Юрію Войтенку; викладачу кафедри публічного управління та адміністрування Валентині Губенко; робітнику високої кваліфікації Віктору Дем’яненку; коменданту навчального корпусу №4 Анатолію Литвиненку; прибиральниці службових приміщень Вірі Калашник;  доктору наук з державного управління, завідувачці та професору кафедри публічного управління та адміністрування Оксані Пархоменко-Куцевіл; кандидату економічних наук, викладачу публічного управління та адміністрування Лесі Тірбах; головному інженеру Олександру Трипузу; прибиральниці службових приміщень Ользі Чепізі та робітнику високої кваліфікації Михайлу Яценку.

«Якщо пригадуєте, то під час свого візиту до альма-матер міністр Шкарлет пообіцяв, що у рік відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди у МОН неодмінно знайдуть змогу відзначити ще кілька десятків державних та відомчих нагород. Нами відбулося подання від університету щодо кандидатів на такі відзнаки, і ми розраховуємо що ближче до Дня Конституції України сковородинівці отримають такі нагороди» додав ректор університету.

 Бажаємо усім нагородженим та тим, хто вартий нагород проте не отримав їх сьогодні, сил та наснаги, нових професійних досягнень, міцного здоров’я, плідної праці та нових звершень!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту