Міністерство молоді та спорту України анонсувало онлайн-проєкт «Єдина Україна». Серед спікерів – історики УГСП та українські зірки

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Міністерство молоді та спорту України анонсувало онлайн-проєкт «Єдина Україна». Серед спікерів – історики УГСП та українські зірки

Хочеш дізнатися більше про цікаві факти з історії України та про нашу культуру? Міністерство молоді та спорту України розпочало набір учасників на онлайн-проект «Єдина Україна», повідомляється на його сторінці у Facebook.

Усім охочим пропонують зареєструватися за посиланням на 14-денний онлайн-захід, який стартує вже 4 липня.

Повідомляється, що серед спікерів: історики Університету Григорія Сковороди в Переяславі, зірки українського шоу-бізнесу, активісти фондів волонтерства та допомоги ЗСУ, режисери українських художніх фільмів про історію України.

«Ми допоможемо учасникам більше дізнатися про історію України та її культуру, навчимо відзрізняти пропаганду від історичної правди та думати як українців! Серед лекцій онлайн-заходу: «Історія України – між правдою і міфами», «Історична декомунізація», «Російські міфи», «Голодомор: чому ми такі» й тренінги: «Який ти декомунізатор?». Також на учасників чекає день відомих людей – «Хто творить імідж України» (українські журналісти, співаки, активісти) – поспілкуйтесь з відомими спікерами та дізнайтесь, що мотивує українців створювати українську культуру: музику, фільми, картини» привідкриває завісу проєкту кандидат історичних наук, доцент Леся Коцур та додає, що програма проєкту буде насичена живими дискусіями, змістовними, а головне короткими, лекціями, тренінгами, обговореннями.

Зазначимо, що у разі зголошення ви отримаєте: спільноту де всім важливе майбутнє України; знайомства з організаціями, які творять це майбутнє; нові знання з історії; навички із медіаграмотності; навички аналізувати «правду» та реалізовувати себе у сфері національно-патріотичного виховання».

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/39Mn2sb.

Пізнай українську ідентичність – приєднуйся до команди тих, хто прагне відчути себе ближче до історії та традицій України.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту