Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Навчальний рік почнеться 1 вересня у режимі офлайн – МОН

Починаючи з 1 вересня освітній процес в Україні буде відновлено в режимі офлайн. Про це в ефірі телемарафону єдиних новин сказав заступник міністра освіти та науки Андрій Вітренко, повідомляє «Укрінформ».

«Що стосується початку нового навчального року. Хочу повідомити батькам, учням, студентам: 1 вересня освітній процес в Україні буде відновлено в режимі офлайн, і всі діти, студенти учні мають піти до шкіл, університетів, коледжів, закладів профтехосвіти», – сказав Вітренко та закликав українських дітей «готуватися до офлайн-процесу в українській освіті».

Університет Григорія Сковороди в Переяславі вітає усіх з цієї новиною та світлими намірами, яким, хочеться сподіватися, нічого не завадить стати реальністю. Альма-матер чекатиме вас у вересні на своєму подвір’ї!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту