«Розквітнуть соняхи – розквітне Україна»: сковородинівська родина долучилися до IV марафону відповідальності від Фонду Родини Богдана Гаврилишина

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Розквітнуть соняхи – розквітне Україна»: сковородинівська родина долучилися до IV марафону відповідальності від Фонду Родини Богдана Гаврилишина

Здобувачі, працівники та ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі у тісній співпраці з молоддю Бориспільщини, Київським обласним молодіжним центр та Управлінням молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації в особі амбасадорки фонду Родини Богдана Гаврилишина Світланою Назарук долучилися до IV Марафону відповідальності, заснованого фондом Родини Богдана Гаврилишина та сьогодні, 6 червня, висадили соняхи на території студентського містечка.

Повідомляється, що основна ідея марафону – розповісти про позитивні зміни, які відбуваються щодня, про активних і небайдужих українців, які творять ці зміни. Він покликаний поширювати основний «меседж» відповідальності, закладений у 15 пунктах Декларації відповідальності людини, яку, власне, і створив знаний на весь світ український діяч Богдан Гаврилишин.

«Символом Марафону відповідальності є соняшник сорту «Богдан Гаврилишин», який був виведений спеціально до 90-річчя всесвітньо відомого українця. Одне зернятко соняха проростає у красиву квітку і дає сотні плодів – так і ваша історія про прояв турботи щодо себе, своєї сім’ї, друзів, довкілля, країни чи світу надихне сотні інших сердець до відповідальних дій!» – розповідають фахівці соціально-гуманітарного відділу університету, які стали сподвижниками акції в УГСП.

Марафон відповідальності єднає різні куточки мальовничої Батьківщини, різні покоління людей, надихаючи на нові відповідальні вчинки заради себе, близьких та України!

Пресцентр соціально-гуманітарного відділу університету

Перейти до вмісту