«Одягни вишиванку – підтримай захисника»: приходь до фотозони та передай подарунок бійцю

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Одягни вишиванку – підтримай захисника»: приходь до фотозони та передай подарунок бійцю

Щороку у третій четвер травня відзначається Міжнародний День вишиванки. Збереження українських цінностей та популяризація споконвічних народних традицій створення та носіння етнічного вишитого українського одягу – одне з пріоритетних завдань, яке набуває особливої ваги та актуальності в умовах викликів часу та повномасштабної війни, яка наразі точиться на території нашої Батьківщини.

З нагоди Дня вишиванки для усіх хто свято бережете традиції рідного народу, має вишиванку та палке бажання підтримати воїнів які боронять рідну землю, кафедра документознавства та методики навчання факультету гуманітарно-природничої освіти та соціальних технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі за підтримки міського голови Переяславської ОТГ Вячеслава Саулка та активної участі фракції політичної партії «Слуга народу» у Переяславській міській раді, МЦ «Зустріч» організовує благодійну акцію «Одягни вишиванку – підтримай захисника».

Одягай вишиванку, бери родину, коханих людей або друзів, й приходь 17 і 18 травня 2022 року з 12:00 до 19:00 у середмістя, до скверику біля Вознесенського собору й фонтану «Серце Переяслава» або до головного корпусу Університету Григорія Сковороди в Переяславі, де розгорнуться ошатні фото зони та відбудуться тематичні фотоконкурси, майстер-класи, ярмарок-продаж, показ фільму просто неба та інші цікаві заходи. Повну програму заходів та час їх проведення буде анонсовано на початку наступного тижня.

Поза тим, у якості вдячності, кожен з вас може принести і подарувати для наших воїнів якусь необхідну річ (футболку, шкарпетки, засоби гігієни тощо) та заповнити листівку з побажаннями для захисників, яку буде докладено до подарунка та передано землякам, що нині боронять Україну на фронті. Світлини містян у вишиванках будуть розміщені на сайті міської ради, сковородинівців – на сайті УГСП.

Вишиванка – це не просто одяг та тренд у моді, а душа нації, її генетичний самобутній код. Приходь та відзнач це свято у колі однодумців, які щиро залюблені в рідну країну та прискорюють нашу Перемогу!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту