Гранти, стипендії та програми для сковородинівців: актуальна викладка міжнародних можливостей станом на ранок 9 травня

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Гранти, стипендії та програми для сковородинівців: актуальна викладка міжнародних можливостей станом на ранок 9 травня

Нині міжнародна діяльність, гранти, стипендії та програми набули неабиякої актуальності – переконані фахівці Відділу міжнародних зв’язків Університету Григорія Сковороди в Переяславі, який постійно працює над пошуком все нових та нових можливостей для сковородинівців.

Знайомимо вас з короткою викладкою актуальних можливостей, де кожен сковородинівець зможе віднайти щось для себе:

Стипендійна програма GHIWarsaw

Німецький історичний інститут у Варшаві під егідою Фонду Макса Вебера присуджує стипендії для підтримки українських істориків, а також дослідників із суміжних дисциплін. Це фінансування призначене для продовження наукової роботи за нинішніх умов.

На першому етапі надається фінансування для проведення досліджень на базі НДІ у Варшаві строком на три місяці. За потреби може пропонуватися навчання мовам. Після завершення стипендій передбачаються можливості для продовження досліджень.

Детальніше за посиланням.

Програма «ПАУЗА (PAUSE) – Україна»

Програма ПАУЗА (PAUSE) відкриває спеціальний проєкт для надання невідкладної допомоги українським дослідникам завдяки екстренному фонду, наданому французьким Міністерством вищої освіти, досліджень та інновацій.

Це екстренне розміщення у Франції може дозволити досліднику підготувати разом з приймаючою установою заявку на програму PAUSE відповідно до звичайних процедур і класичних критеріїв програми, на основі спільного фінансування.

Детальніше за посиланням.

Стипендії, робота та інші форми підтримки від Університету Базеля, Швейцарія

Факультет гуманітарних і соціальних наук Базельського університету започаткував «Фонд факультету для українських дослідників у зоні ризику», щоб надати науковцям, які виїхали з України, можливість продовжити свою академічну діяльність та дослідницькі проєкти на факультеті на тимчасовій основі.

Детальніше за посиланням.

Можливість продовжити навчання для тимчасово переміщених українських студентів у Франції

Студенти всіх рівнів освіти, які мають право на тимчасовий захист, які бажають вступити до французького закладу вищої освіти, можуть написати своє прохання щодо навчання до CampusFrance на адресу ukraine@campusfrance.org, вказавши своє ім’я, національність та опис свого становища. CampusFranceдопоможе їм відновити навчання у Франції.

Детальніше за посиланням.

Університет Кіпру надає громадянам України стипендії на навчання у 2022/2023 навчальному році

Рада Кіпрського університету затвердила надання стипендій для навчання на бакалавраті та стипендій для навчання в аспірантурі, а також стипендії для відвідування курсів грецької мови у Школі новогрецької мови.

Кожна стипендія покриває як плату за навчання, так і щомісячні витрати на проживання.

Детальніше за посиланням.

Стипендії на навчання для українських студентів від Університету Масарика в Чехії

Незважаючи на те, що зараз MU знаходиться в середині весняного семестру, студенти з України можуть почати навчання в MU відразу після зарахування.

Студенти з мовним бар’єром також подають заявки, MU підготував адаптаційну програму на весну та літо 2022 року (курси чеської мови, інтенсивні літні школи чеської мови тощо) з 20 кредитами ECTS.

Дедлайн: 31 травня 2022 року.

Детальніше за посиланням.

Програма академічної мобільності для здобувачів в Університеті ім. А. Міцкевича в Познані

Відкрито набір на програму академічної мобільності для здобувачів вищої освіти всіх рівнів на осінній семестр 2022/2023 н.р. Дедлайн подачі заявки на навчання в наступному семестрі – 10.06.2022 р.

За детальною інформацією стосовно участі у програмі просимо звертатись до відділу міжнародних зв’язків (1 корпус, ауд. 426; internationalphdpu@gmail.com; +38 063 863 45 35)

Відкрито конкурс «EU4Youth фаза III Зайнятість молоді та підприємництво: сприяння зайнятості молоді та суспільним змінам через соціальне підприємництво»

Конкурс поділено на два лоти:

Лот 1: Підвищення кваліфікації молоді щодо цифрових компетентностей (включаючи критичну цифрову грамотність), а також сприяння підприємницькій компетентності та підтримка пов’язаних мереж і партнерств.

Лот 2: Розвиток соціального підприємництва та навичок управління кар’єрою, пов’язаних із сприянням молодіжному підприємництву в сферах зеленої та цифрової економіки та підтримкою пов’язаних мереж та партнерств. Дедлайн подачі заявок: 14 червня 2022 року.

Детальніше за посиланням.

Нагадуємо, що всі можливості щодо міжнародної і проєктної діяльності постійно оновлюються на сайті відділу міжнародних зв’язків: https://doir.uhsp.edu.ua/.

 

Інформацію надано відділом міжнародних зв’язків

Перейти до вмісту