Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > На youtube-каналі УГСП розпочався День відкритих дверей «Pereiaslav AbitFest 2022»: дивитися он-лайн

Кілька хвилин тому на youtube-каналі Університету Григорія Сковороди в Переяславі розпочався День відкритих дверей «Pereiaslav AbitFest 2022». Враховуючи безпекову ситуацію, наразі заклад не може запросити охочих відвідати його офлайн. Просто зараз в ефірі продемонструють відео про університет і його факультети та спеціальності, після чого стрім продовжиться інформативними брифінгами ректора та деканів, фахівців приймальної комісії та лідерів університетського життя, яким можна поставити питання в чаті.

У ході зустрічі йтиметься про спеціальності та освітні програми; нову освітню стратегію Університету Григорія Сковороди в Переяславі; умови вступу та матеріально-технічне забезпечення навчального процесу; можливості для студентів та дозвілля, яке розвиватиме світогляд.

У другій частині заходу відбудеться нагородження переможців конкурсу наукових робіт з історії України імені Ярослава Потапенка «Боротьба за Українську державність: минуле та сучасне»; переможців конкурсу у соціальних мережах «Моя Україна». Також заплановано проведення вебінару для вступників «Як писати мотиваційний лист?», який знадобиться під час вступу та буде актуальним в умовах викликів сьогодення.

Перегляд можна розпочати просто з нашого сайту натиснувши нижче:

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту