Університет Григорія Сковороди в Переяславі бажає Вам мирного Великодня!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Університет Григорія Сковороди в Переяславі бажає Вам мирного Великодня!

З року в рік увесь християнський люд чекає на найголовніше християнське свято у церковному календарі – Великдень (Воскресіння Господнє, Пасху), яке символізує світле воскресіння Ісуса Христа після розп’яття його на горі Голгофі. Це свято є торжеством перемоги над смертю і очищенням від гріхів. Саме від дати Великодня церковний календар веде свій відлік.

Символічно, що у 2022 році на світлий день Великодня за православним календарем, 24 квітня, припадає рубіж у два місяці відтоді, як росія розпочала бомбардування мирних міст та своє повномасштабне вторгнення в Україну. Уже третій рік поспіль, зважаючи на епідемію COVID-19, ми вимушено відзначаємо Великдень у складних умовах різноманітних обмежень. Проте, що на противагу темряві завжди приходить світло, добро завжди перемагає зло.

Запалюючи свічечки в церквах і оселях, збираючись за святковим столом, де б ми не були, ми згадуємо усе найкраще, пам’ятаємо про рідних серцю людей навіть якщо нині вони не поруч з нами фізично. Ми віримо в перемогу та захисників рідної Батьківщини і всіх тих, хто докладає зусилля для нашої боротьби в тилу та прискорює нашу омріяну Перемогу.

Віримо, що, подібно Христу, Україна теж Воскресне – ми неодмінно відновимо наші міста, повернемо окуповані території, залікуємо усі рани та неодмінно зустрінемо наступний Великдень у мирній та гарній країні, яка зруйнувала підступні плани найбільшої імперії зла, викрила її справжнє обличчя, викинула окупантський чобіт з рідної землі та неба, вказала на істинне місце цієї держави в світі.

Любі колеги, студенти та випускники, друзі та партнери нашого закладу!

Дорогі захисники, герої та героїні фронту й тилу!

У день світлого свята Христового Воскресіння керівництво та колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі надсилає вам свої найщиріші вітальні слова та від усього серця бажає вам миру, спокою і благополуччя. Нехай Господь береже Вас і ваших рідних, нехай цей день стане початком нового і світлого життя.

Нехай яскраве світло цього великого свята осяє нині увесь світ, подарує надію, радість і щастя. Нехай Ваші душі  іскряться вірою, помисли – добром, а серце – любов’ю.

Христос Воскрес!

Мирного Великодня!

Перейти до вмісту