Добровольче формування Переяславської МТГ №2 готове обороняти рідний край та має прохання про допомогу

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Добровольче формування Переяславської МТГ №2 готове обороняти рідний край та має прохання про допомогу

Нині в усіх захисників нашої Батьківщини є чітке бачення того, що, війна триває. Так чи інакше, усі ми нині, проводимо «бойове хрещення» нової України. Перемога вже близька – вона прийде швидше і буде куди більш безповоротною ніж це було на інших історичних етапах нашої національно-визвольної боротьби. Проте, попри спокійну і контрольовану ситуацію в громаді, ми й надалі маємо гуртуватися навколо оборони рідного краю. 

Добровольче формування Переяславської територіальної громади №2 у складі якого, станом на нині, перебуває близько 200 ініціативних і підготовлених бійців, зокрема й викладачів та співробітників і випускників Університету Григорія Сковороди в Переяславі, звертається до вас з проханням допомогти йому в амуніції, аптечках, засобах оборони та охорони.

Усе придбане, буде офіційно записано на баланс формування та, по закінченню бойових дій, перебуватиме в резерві.

Список потреб прикладається на окремому аркуші за особистим підписом командира ДФТПМГ №2, молодший лейтенанта Дроня О.І.

Також ДФТПМГ №2 приймає грошову допомогу за реквізитами особистої картки командира підрозділу: 4149 4993 1042 0656 (Дронь Олександр Іванович).

«Про все, що отримає підрозділ за списком або те, що буде придбано за надану грошову допомогу, ми обіцяємо відкрито і своєчасно звітувати у соціальних мережах, засобах масової інформації та інших відкритих джерелах» – кажуть у підрозділі.

Разом переможемо!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту