Разом ми – сила! Volkswagen Bora придбаний сковородинівцями уже готовий обороняти наші землі разом із ЗСУ

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Разом ми – сила! Volkswagen Bora придбаний сковородинівцями уже готовий обороняти наші землі разом із ЗСУ

Майже два тижні тому Університет Григорія Сковороди в Переяславі розпочав збір коштів на придбання автомобіля для потреб Збройних Сил України. До акції долучилися науково-педагогічні кадри, співробітники Університету та небайдужі жителі Переяславської міської громади. Відтак, маємо для вас гарну новину.

Сьогодні, 30 березня 2022 року, Університет Григорія Сковороди в Переяславі в особі ректора Віталія Коцура передав транспортний засіб Volkswagen Bora для потреб першого відділу Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки ЗСУ.

Щиро дякуємо кожному, хто долучився до збору коштів. Завдяки вашій допомозі автівка вже поїхала боронити рідну землю разом з нашими земляками.

Пам’ятайте, що у такий непростий для країни час будь-яка ваша допомога – важлива. Продовжуємо і надалі об’єднувати наші сили заради спільної мети – завершення цієї страшної і жорстокої війни.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту