«Завдяки ЗСУ ми можемо, під спів птахів, спокійно працювати» – ректор УГСП Віталій Коцур записав нове відеозвернення до сковородинівців

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Завдяки ЗСУ ми можемо, під спів птахів, спокійно працювати» – ректор УГСП Віталій Коцур записав нове відеозвернення до сковородинівців

На другому тижні дистанційного навчання здобувачів Університету Григорія Сковороди в Переяславі в умовах військового стану соцмережеві сторінки закладу оприлюднили нове відеозвернення ректора університету, доктора історичних наук, доцента Віталія Коцур.

«Ми знаходимося в Переяславі, активно працюємо. Як показала практика, уже другий     тиждень чи не всі студенти, як показала практика, виходять в он-лайн, навіть ті що знаходяться в зоні бойових дій. За відгуками студентів вони кажуть що в умовах ведення бойових дій їм неабияк згодилися знання з інфомедійної грамотності, психології, основ медичних знань, міжнародного права. Ми продовжуємо активно працювати – проводимо ректорати та Вчені ради, відкриваємо нові можливості для студентів з інших ЗВО, які нині не можуть працювати. На сайті закладу ми вже анонсували програму внутрішньої академічної мобільності за спрощеним порядком – запрошуємо усіх охочих долучатися до неї. Продовжує активну роботу волонтерський корпус університету – сотні кілограмів допомоги ми вже відправили усім хто цього потребує. Завдяки ЗСУ ми можемо під спів птахів ми можемо спокійно працювати і навчатися. Дякую усім, хто не покладаючи рук працює задля стабільності нашого закладу і задля перемоги України» зазначив Віталій Вікторович, та нагадав, що нині університет проводить активний збір коштів на придбання автомобіля для потреб Збройних Сил України.

 

Нагадаємо, що минулого тижня ректор УГСП теж записував звернення до сковородинівців. Серед іншого говорив про те, що значна частина студентів та випускників закладу перебуває на фронті. Заклад має інформацію про кожного викладача та студента – нині всі вони в безпечних умовах.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту