«Кожен має виконувати свої обов’язки максимально ефективно» – звернення МОН до співробітників університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Кожен має виконувати свої обов’язки максимально ефективно» – звернення МОН до співробітників університету

Шановна академічна спільното Університету Григорія Сковороди в Переяславі!

Зараз у всієї країни дуже складний час. Кожен має виконувати свої обов’язки максимально ефективно. Звичайно, існують проблеми з функціонуванням закладів освіти в містах, що знаходяться в зоні активних бойових дій, або в стані переміщення, але поточна безпекова ситуація у нашому регіоні дозволяє Університету Григорія Сковороди в Переяславі забезпечувати повноцінне повсякденне функціонування. Відновлено освітній процес з використанням дистанційних технологій, відбувається нарахування заробітних плат та стипендій, видаються довідки про роботу та навчання, ведеться електронний документообіг та здійснюється управління освітнім процесом. Звичайно, збереження життя та здоров’я людей передусім, але робота також має виконуватися. Просимо усіх керівників структурних підрозділів проаналізувати стан справ у ввірених Вам підрозділах та вжити вичерпних заходів для забезпечення поточної роботи, включаючи реагування на запити державних органів, адміністрації, працівників, здобувачів освіти та усіх зацікавлених осіб.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі сьогодні є не лише осередком освіти і науки, але й платформою комунікації, психологічної, соціальної підтримки, волонтерським центром та центром підтримки усіх, хто того потребує. Дякуємо усій академічній спільності за долучення до важливих ініціатив. Усе буде Україна!

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту