Вітання героїням фронту й тилу від Університету Григорія Сковороди в Переяславі – Зі святом весни і жіноцтва!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітання героїням фронту й тилу від Університету Григорія Сковороди в Переяславі – Зі святом весни і жіноцтва!

На цей день ми готували для вас багато сюрпризів і приємнощів, розраховували на нову мирну весну і щасливий вікенд у колі найближчих нам людей. Проте доля склалася так, що нині ми вимушені відзначати чергове свято весни та жіноцтва в умовах війни. Війни, яку розпочали не ми, але нам її закінчувати – закінчувати аби визволити свою Батьківщину та увесь світ від гніту держави-терориста, окупанта та нелюда – Російської Федерації.

Наші жінки – справжні героїні фронту і тилу. Супервумен у виконанні бойових задач і волонтерстві. Янголи світла, що день у день вимолюють у Бога нашу перемогу, роблять усе належне для її незворотного наближення, підтримують нас. Проте цьогоріч, в силу об’єктивних обставин, ми, мабуть, дещо спізнимося з повноцінними подарунками і не матимемо часу аби висловити вдосталь тих теплих і потрібних слів, які вам як ніколи потрібні і на які ви заслуговуєте. Вибачте нас за це. Обіцяємо, це вперше і востаннє.

Нині ми обіцяємо вам одне – Ми переможемо! Переможемо для вас і заради вас. Бо жінка це найпрекрасніше що має цей світ – знайте це, бо це не прості банальні слова, а велика істина. Істина яка зберігається у кожному серці справжнього чоловіка і захисника. Яка веде його цим шляхом спротиву і допомагає у цей суперечливий час. Ми стіною за кожну з вас, стіною за всіх і все своє!

Наші матері, сестри, дружини, донечки, колеги, друзі та посестри – нині і повсякчас ми складаємо до ваших ніг найрозкішніші букети, збираємо для вас найкращі слова цього світу, усю любов та вдячність за те що ви є. Будьте нам здорові, щасливі і кохані. Хай ваші серця не знають тривоги, а ваші очі неодмінно дочекаються особистої зустрічі з тими, на кого ви чекаєте серед тих хто на фронті чи далеко від дому. Ми обіцяємо вам якомога частіше виходити на зв’язок, обіцяємо що все буде добре і обіцяємо, що віднині усе буде інакше.

Ця весна буде переможною і ваш день – це просто відкладена у часі приємність. Ми неодмінно зустрінемося і проведемо залишок цієї переможної весни разом. Бо ви в нас вірите, і Ваша любов та чуйність дає нам наснагу у боротьбі. Без вас ніяк!

Знайте, ми неодмінно вистоїмо, виборемо, вигриземо кожен закуток нашої рідної землі. Дякуємо, що ви є! Ви найкраще творіння Бога, і кожна з вас це найексклюзивніший, найвишуканіший діамант і окраса цієї землі. Без вас все втрачає сенс, без вас складно уявити наше життя.

Зі святом, рідні і кохані! Разом до перемоги!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту