Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > З 28 лютого до 11 березня – канікули: вийшов наказ по університету

Згідно з наказом по Університету Григорія Сковороди в Переяславі №47 «Про зміни в організації освітнього процесу» від 25.02.2022 р., з 28 лютого до 11 березня 2022 року включно оголошено канікули для здобувачів усіх курсів і рівнів вищої освіти денної та заочної форм навчання.

Наказ видано у зв’язку із введенням воєнного стану відповідно до Указу Президента України №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» та відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 25.02.2022 року №1/3277-22 «Про організацію освітнього процесу».

Знайомимо Вас з рекомендаціями щодо дій у разі надзвичайної ситуації.

Запросіть рідних, друзів та знайомих долучитися до нашого Telegram-каналу, щоб бути в курсі всіх оперативних новин війни – війни, яку розпочала Російська федерація проти України! Ми відбираємо зі стрічки усе найважливіше, що нині може заспокоїти, налаштувати, проінформувати. Як ніколи важливо триматися разом!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту