Військова кафедра НУОУ імені Черняховського анонсувала день відкритих дверей для вступників – як долучитися та чого чекати?

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Військова кафедра НУОУ імені Черняховського анонсувала день відкритих дверей для вступників – як долучитися та чого чекати?

З метою проведення військово-професійної орієнтації молоді кафедра військової підготовки Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського запрошує до вступу та навчання громадян України охочих пройти військову підготовку за програмою офіцерів запасу.

24 лютого 2022 року о 15:00 в онлайн-режимі (на платформі «Zoom») на кафедрі військової підготовки Національного університету оборони України імені Івана Черняховського відбудеться День відкритих дверей.

Приєднатись до конференції Zoom.

Ідентифікатор конференції: 816 897 9664

Пароль: 9quvQS

Яка програма? Участь у зібранні допоможе Вам знайти відповіді на найпоширеніші запитання щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії,  умов та особливостей навчання за програмою підготовки офіцерів запасу, освітніх програм, можливостей і додаткових переваг. Ви матимете змогу поспілкуватися із представниками кафедри військової  підготовки та спланувати власну цьогорічну вступну кампанію.

Зазначимо, що нині кафедра військової підготовки Національного університету оборони України імені Івана Черняховського проводить набір громадян для навчання за програмою підготовки офіцерів запасу у 2022 році.

Які перспективи? Вступники матимуть нагоду вивчати військову справу, підготувати себе морально-психологічно та фізично. Після закінчення разом з дипломом про вищу освіту отримати звання офіцера запасу. Це розширить можливості молодих спеціалістів щодо вибору професії, надасть перевагу при працевлаштуванні та у побудові кар’єри.

Нагадаємо, що з 2016 року Університет Григорія Сковороди в Переяславі та Національний університет оборони України імені Івана Черняховського підтримують тісну співпрацю, а університет оборони надає студентам нашого університету додаткові освітні послуги, зокрема можливість навчання на військовій кафедрі.

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту