УГСП вкотре долучиться до найбільшої рейтингової виставки в Україні «Сучасні заклади освіти – 2022»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > УГСП вкотре долучиться до найбільшої рейтингової виставки в Україні «Сучасні заклади освіти – 2022»

Стало відомо, що 22-24 березня 2022 року відбудеться головна подія освітньої сфери України – Тринадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2022» й виставка освіти за кордоном «World Edu» в Київському Палаці Спорту (Спортивна площа, 1, м. Київ). Як і завжди її організовує та проводить Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». Університет Григорія Сковороди в Переяславі буде представлений на виставці традиційним стендом та готує багато цікавинок.

Повідомляється, що програмою виставок передбачено проведення науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів, презентацій, майстер-класів, воркшопів, відкритих уроків, педагогічних коучингів, дискусійних панелей, тренінгів за участю керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників галузі освіти та представників закордонних закладів освіти, міжнародних представництв, а також випускників, учнів, батьків і широкої громадськості.

Мова йде про об’єднання учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проєктів і програм, сприяння встановленню ділових контактів, збагачення досвідом, можливість презентувати інноваційні досягнення, напрацювання закладів освіти і наукових установ, можливість демонструвати педагогам і фахівцям сучасні засоби навчання, обладнання для предметних кабінетів, проєкти, програми й рішення для вдосконалення освітнього процесу. Студентам, учням і їх батькам допомогти обрати майбутній фах, надати індивідуальні консультації щодо особливостей вступу, програм навчання, напрямів підготовки та спеціальностей, проходження практики, розвитку інфраструктури, можливостей навчання та працевлаштування в Україні та за кордоном.

Рейтинговий виставковий конкурс не обійдеться без нагородженням лідерів Гран-Прі у номінаціях: «Вища освіта України», «Післядипломна освіта України», «Професійна (професійно-технічна) освіта України», «Міжнародна діяльність» та «Інноваційна й наукова діяльність».

Нагородження переможців конкурсів відбудеться під час проведення виставки в Київському Палаці Спорту: 22 березня 2022 року – рейтингового виставкового конкурсу; 23 березня 2022 року – конкурсу з тематичних номінацій. Інформація про переможців буде розміщена на офіційному сайті виставки в розділі «Конкурси», а також у Всеукраїнському тижневику «Освіта».

Зазначимо, що міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з актуальних питань державної політики в сфері освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти й кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

Бажаємо представникам Університету Григорія Сковороди в Переяславі натхнення, творчих успіхів і перемог у конкурсах Тринадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2022».

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту