«Кохання по-українськи»: Міс Україна-1995, дослідниця українського кохання, його теоретик та інші поговорять у НІЕЗ «Переяслав»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Кохання по-українськи»: Міс Україна-1995, дослідниця українського кохання, його теоретик та інші поговорять у НІЕЗ «Переяслав»

Усіх, хто встиг скучити за цікавими зустрічами з успішними та відомими спікерами, ми маємо нагоду потішити гарною вісткою. У суботу, 12 лютого 2022 року о 13:00 у офісі НІЕЗ «Переяслав» за адресою вул. Шевченка,6 відбудеться культурологічний дискурс «Кохання по-українськи». Серед спікерів генеральний директор НІЕЗ «Переяслав», ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі, автор книги «Теорія українського кохання», Міс Україна-1995, етнологиня і дослідниця українського кохання, лауреатка конкурсу «Коронація слова»-2020, а також керівниця управління туризму Київської обласної державної адміністрації. Обговорять кохання в українському суспільстві, тілесність та ставлення людей до цього у різні часи.

Повідомляємо, що дискутуватимуть дослідник історії повсякденності України, генеральний директор НІЕЗ «Переяслав» Олексій Лукашевич; історик, політолог, ректор Університету Григорія Сковороди у Переяславі Віталій Коцур; громадський діяч, автор книги «Теорія українського кохання» Микола Томенко; Міс Україна-1995, директорка Вишгородського історико-культурного заповідника Влада Литовченко; етнологиня, дослідниця українського кохання, доцентка Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ірина Ігнатенко; мисткиня українського поетичного слова, лауреатка конкурсу «Коронація слова»-2020, лікарка Вікторія Шевель та керівниця управління туризму КОДА Анна Куценко.

«День святого Валентина – не традиційне для українського суспільства свято. Воно, в більшій мірі, нав’язане нам якоюсь комерційною складовою. Тому необхідно розповісти людям, як це все відбувалось в Україні і як наш народ здавна ставився до кохання», – зазначають організатори заходу.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту