«Здорова дитина – здорова нація»: стартував Всеукраїнський творчий конкурс для студентської молоді

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > «Здорова дитина – здорова нація»: стартував Всеукраїнський творчий конкурс для студентської молоді

З метою залучення студентської молоді до активної науково-дослідної та творчої діяльності, розширення контактів студентства, Глухівським національним педагогічним університетом імені Олександра Довженка започатковано Всеукраїнський творчий конкурс для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація» у дистанційному форматі. Це конкурс творчих робіт зі змістом, з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, підвищення рівня їхньої компетентності щодо сучасних технологій здоров’язбереження, пошуку нових засобів, форм і методів формування у дітей здоров’язбережувальної компетентності стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційними технологіями.

Конкурс проводиться за наступними напрямами:

Формування здоров’язбережувальної компетентності дітей.

– Формування у дітей спрямованості на здоровий спосіб життя.

– Формування у дітей ціннісного ставлення до здоров’я.

– Формування у дітей культури здорового способу життя.

– Робота з батьками щодо забезпечення здорового способу життя дітей.

– Психологічні аспекти здоров’язбереження дітей.

– Здоров’язбережувальні технології у закладах освіти.

– Попередження шкідливих звичок у дітей.

– Здоров’язбережувальне середовище і діти.

– Профілактична робота в закладах освіти.

– Народні традиції здоров’язбереження.

– Вплив засобів масової інформації на формування здоров’язбережувальної компетентності дітей.

– Вплив середовища на формування здоров’язбережувальної компетентності дітей.

– Комп’ютерна (гаджетна) залежність дітей і способи її подолання.

– Здоров’язбережувальна діяльність в умовах інклюзивної освіти.

У Конкурсі можуть брати участь студенти, які здобувають вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра, магістра у закладах вищої освіти України незалежно від форм власності та підпорядкування, у тому числі іноземці та особи без громадянства, що навчаються у цих навчальних закладах, студенти вищих навчальних закладів інших країн.

Конкурс проводиться для здобувачів ОС «Бакалавр», «Магістр» таких спеціальностей: 012 Дошкільна освіта; 013 Початкова освіта; 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями); 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями); 016 Спеціальна освіта; 017 Фізична культура і спорт.

З детальною інформацією щодо вимог до оформлення студентських наукових робіт можна ознайомитись у додатку 1 та у Положенні до конкурсу на сайті університету: http://new.gnpu.edu.ua/uk/.

Зареєструватись можна в Google-формі за посиланням.

Конкурс проводиться в два етапи:

Етапи, терміни Зміст етапів
І етаппідготовчий

з 01 грудня 2021 р. по 03 лютого 2022 р.

Відбір робіт проводиться у закладах вищої освіти відповідно до рішень вчених рад. За підсумками першого етапу конкурсу кращі роботи направляють до оргкомітету в електронному (на адресу: kdo_gnpu@ukr.net ) та друкованому вигляді.

Роботи надсилаються з 24 січня по 10 лютого 2022 року.

ІІ етап складається з 2-х турів:

1-й (відбірковий) тур – з 03 лютого по 15 березня 2022 року.

 

 

 

2-й тур –12 квітня 2022 р.

 

Рецензування робіт, висвітлення їх на сайті Глухівського НПУ імені О. Довженка.

Результати відбіркового туру Конкурсу та запрошення до участі у фінальному турі повідомляються всім учасникам листом на електронну адресу, зазначену під час реєстрації не пізніше 23 березня 2022 р. і розміщуються на сайті університету за посиланням: http://new.gnpu.edu.ua/uk/ .

 

Публічний дистанційний захист робіт у формі підсумкової науково-практичної конференції (за дистанційними технологіями) у Глухівському НПУ імені О. Довженка.

 

Зверніть увагу, що конкурс проводиться дистанційно. Для забезпечення прозорості оцінювання робіт, рецензії та результати оцінювання виставляються на офіційній сторінці Конкурсу під шифром і паролем учасника.

Прохання до всіх учасників ІІ туру Конкурсу: у супровідних документах обов’язково вказувати електронну адресу і номер мобільного телефону (для зручності контактування) і надавати прізвища, імена, по батькові студентів та їх наукових керівників згідно паспортних даних, не допускати помилок, скорочень у написанні назви ЗВО.

Контактний телефон:

+38 (099) 77-42-882 – Хлус Наталія Олександрівна, відповідальний секретар.

Бажаємо успіху!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту