Стало відомо, хто отримуватиме стипендію у ІІ семестрі: засідання стипендіальної комісії затвердило рейтингові списки студентів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Стало відомо, хто отримуватиме стипендію у ІІ семестрі: засідання стипендіальної комісії затвердило рейтингові списки студентів

17 січня 2022 року у конференц-залі імені Василя Сухомлинського відбулося засідання стипендіальної комісії. У ході обговорення були затверджені рейтингові списки студентів за результатами І семестру 2021-2022 н. р. Засідання провів проректор з навчально-методичної роботи, Вячеслав Різник. Відтак, можемо привідкрити найбільшу студентську інтригу січня – хто ж отримуватиме стипендії у ІІ семестрі 2021-2022 навчального року.

Яка стипендіальна квота? Наразі кількість отримувачів академічної стипендії в закладах вищої та фахової передвищої освіти становитиме 35-40% фактичної кількості студентів денної форми здобуття освіти, які навчаються за державним (регіональним) замовленням на одному факультеті (відділенні), курсі за певною спеціальністю. У межах цих 40% було проаналізовано рейтингові відомості факультетів університету і затверджено усі внесені пропозиції.

Що з «підвищеною»? Ліміт відмінників прораховується за формулою – він залежить від обсягу доведеного фінансування і від того, скільки осіб отримають підвищену стипендію на спеціальностях, які мають підтримку. В Університеті Григорія Сковороди в Переяславі це спеціальності «Середня освіта (Математика)» і «Середня освіта (Біологія)». Відтак, ліміт стипендіатів – 5% від тих, хто претендує на стипендію за рейтинговим списком.

І ось цей важливий і очікуваний момент – з радістю ознайомлюємо вас із підсумковими рейтингами студентів за результатами І семестру 2021-2022 н. р. – натискайте на назву свого факультету тут чи шукайте його у розділі «Студенту» на сайті вашого факультету, або ж у розділі «Навчання – Нормативно-стипендіальне забезпечення» на головному сайті університету.

Наші найщиріші вітання студентам, які заслужено будуть отримувати стипендії у новому семестрі. Бажаємо і надалі впевнено підкорювати нові вершини! Хочемо також нагадати, що студенти, які гарно навчались, але не потрапили до цього списку, все ще мають шанс претендувати на додаткові стипендії.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту