Університет Григорія Сковороди в Переяславі оприлюднив правила прийому для вступників 2022 року та додатки до них

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вступ-2022 > Університет Григорія Сковороди в Переяславі оприлюднив правила прийому для вступників 2022 року та додатки до них

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі, видається, таки вміє готувати подарунки «під ялинку» майбутнім вступникам до нашого університету – їм не доведеться чекати початку прийдешнього року, адже найсвіжіші та найактуальніші Правила прийому та додатки для вступників, які планують вступати до УГСП у 2022-му році вже на нашому сайті.

Правила прийому-2022 до Університету Григорія Сковороди в Переяславі:

Вітаємо  майбутніх здобувачів нашого університету з новорічними та різдвяними святами та запрошуємо їх знайомитися з основними вимогами, етапами вступної кампанії, особливостями вступу на бакалаврський та магістерський рівні навчання, переліком спеціальностей та освітніх програм, за якими оголошується прийом на навчання, порядком та строками прийому заяв і документів. Розраховуємо, що наступний рік ми зустрічатимемо вже разом – як одна сковородинівська родина. Успішного вступу в Новому році, друзі!

 Інформацію надано приймальною комісією університету

Перейти до вмісту