«На порозі Нового року»: святкове відео та вітання для сковородинівців, друзів та партнерів університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > «На порозі Нового року»: святкове відео та вітання для сковородинівців, друзів та партнерів університету

Напередодні головного зимового свята усі ми, безвідносно до віку чи статусу, знаходимося у передчутті новорічного дива. І воно відбувається просто на наших очах – напередодні Нового року до Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітав справжнісінький дід Мороз. Уявляєте?

Так, в це направду складно повірити, але ми б в жодному разі не говорили б про це напевно, якби раніше за решту «старого» не зустріла творча команда Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю та не підмовила його взяти їх із собою у мандрівку околицями нашої альма-матер. Відтак, маємо майже документальні свідчення про те, що казковий персонаж пройшовся околицями університету, зайшов до найуспішніших структурних підрозділів нашого закладу та усіх тих, хто завершує цей рік «на позитиві» та з вагомими здобутками. Уже поза кадром мороз обдарував своєю увагою та подарунками усіх тих, хто входить у рік Блакитного тигра з чимось новим та впевнено дивиться у наступні 365 днів нашого життя.

Знаємо, що карантинні обмеження дозволили далеко не всім особисто побачити це диво та поспілкуватися з чарівником, а відтак, з його дозволу, викладаємо вам святковий відеодайджест, багатий на позитив та багато знайомих облич у кадрі й вітаємо зі святами:

Дорогі сковородинівці, шановні друзі та партнери університету!

За лічені години до Нового року ми хочемо висловити вам щиру вдячність за значні досягнення, наукові здобутки, розуміння, підтримку та прагнення розвивати Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Наш заклад щиросердно вітає Вас з Новим роком та Різдвом Христовим та бажає, аби прийдешній рік щедро обдарував нас щастям і радістю, додав життєвої наснаги, духовного оновлення, мудрості, витримки та оптимізму.

Завдяки злагодженій роботі єдиної команди, відданій праці та ініціативі кожного, нам вдається зберегти та примножувати свої позиції в освітньому просторі нашої держави. Долаючи труднощі, ми стали сильнішими, навчаємось співпрацювати, докладати максимум зусиль для отримання результатів та сподіватись на краще.

Бажаємо подальшого спільного успішного поступу нашого закладу, наших індивідуальних успіхів і променистих усмішок, що символізуватимуть достаток і самореалізацію у всіх наших задумах.

Нехай прийдешній 2022 рік стане ще кращим, ніж минулий і принесе виключно добрі зміни у наші життя, стане незабутнім для кожного із нас. Хай рік Блакитного Тигра, який за лічені години ступить на наш поріг, принесе кожному з нас енергію задля досягнення найвищих цілей, розфарбує життя яскравими фарбами і зігріє наші серця вогнем любові!

Побільше різдвяних див, веселощів та мирного неба над головою. Щасливих свят!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту