Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > ІІІ Міжнародний фотоконкурс «Ми – Люди Землі»: прийом робіт триватиме до 25 квітня

З 25 листопада 2021 року серед учнів 5-8-х, 9-11-х класів закладів загальної середньої, позашкільної і професійної (професійно-технічної) освіти та студентів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) освітніх рівнів вищих закладів освіти всіх спеціальностей проводиться ІІІ Міжнародний фотоконкурс «Ми – Люди Землі». Крайній термін подання конкурсних робіт – 25 квітня 2022 року.

Серед організаторів фотоконкурсу: Міжнародний культурний центр «Сяйво» за підтримки Міністерства освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Інститут людини Київського університету імені Бориса Грінченка, НЦ «Мала академія наук України», ГО «Центр освітнього консультування», Project Central (США). Він проводиться з метою сприяння самореалізації творчого потенціалу дітей, юнацтва та молоді, розвитку громадської еко-свідомості, збереженню Всесвіту та навколишнього середовища, формуванню національної культури чистоти та екологічної відповідальності людства.

Конкурсні роботи розглядатиме та оцінюватиме компетентне журі. Переможців та активних учасників буде нагороджено цінними подарунками.

Більше деталей щодо умов участі у Фотоконкурсі можна на сайті Міжнародного культурного центру «Сяйво».

Заявку на участь у Фотоконкурсі можна заповнити за покликанням.

Додаткова інформація за телефонами: +38 (044) 248 25 14, +38 (095) 382 55 38.

Повідомляється, що результати Фотоконкурсу будуть опубліковані до 25 травня 2022 року, а кращі роботи будуть розміщені на порталі «Музейна планета». Урочисте нагородження переможців та номінантів Фотоконкурсу відбудеться у травні-червні 2022 року в м. Києві.

 Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту