Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Керівництво УГСП вирушило в міні-тур академічної мобільності – заклад уже збагатився новим договором про співпрацю

Університет Григорія Сковороди в Переяславі є відкритим до співпраці і різновимірного навчально-наукового приятелювання з українськими та міжнародними закладами вищої освіти, науковими установами, державними та громадськими інституціями. Сьогодні, 15 грудня 2021 року, команда нашого закладу у складі ректора Університет Григорія Сковороди в Переяславі, доктора історичних наук, професора Віталія Коцура та проректорів з навчально-методичної роботи, кандидата педагогічних наук, доцента Вячеслава Різника та з наукової роботи та інноваційної діяльності, кандидата історичних наук, доцента Василя Дударя вирушила у міні-тур академічної мобільності західноукраїнськими містами нашої Батьківщини.

Розпочали з Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка, де зустрілися з представниками закладу в особі проректорки з навчальної роботи Марії Бондар, проректора з виховної роботи Миколи Сиротюка, декана факультету фізичного виховання та біології Олександра Бережанського та завідувача кафедри теорії та методики фізичного виховання Віктора Голуба. Під час візиту було підписано двосторонній договір, метою якого є співпраця та обмін інформацією і досвідом, здійснення наукової, науково-педагогічної та експериментально-дослідницької діяльності.

Майбутня співпраця передбачає: обмін професорсько-викладацьким складом та науковцями з метою стажування, читання лекцій, проведення спільних навчальних та наукових заходів; проведення спільних конференцій та семінарів за узгодженою тематикою, обмін науковою літературою, публікацію результатів спільної науково-дослідницької діяльності в журналах та наукових виданнях; спільну участь в міжнародних академічних програмах, виконання спільної дослідницької роботи в рамках міжнародних грантів; співробітництво в організації програм обміну здобувачами вищої освіти з метою навчання, стажування, виробничої практики, дослідницької роботи; розробку спільних проєктів на отримання грантів національних та міжнародних програм; проведення відкритих лекцій, семінарів, симпозіумів, навчальних поїздок, консультацій та інших заходів, що проводитимуться на взаємних підставах; спільна розробка методичного та інформаційного забезпечення  навчального процесу, підготовка та видання підручників, навчальних посібників, інших методичних видань, у тому числі в електронному форматі.

Завтра тур продовжиться візитом до Тернополя, про що ми неодмінно розповімо на нашому сайті. Не зупиняємося на досягнутому, крокуємо дружньою командою Університету далі!

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту