Зіркові українці привітали здобувачів УГСП з Міжнародним днем студента: оприлюднено спільний відеодайджест

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Зіркові українці привітали здобувачів УГСП з Міжнародним днем студента: оприлюднено спільний відеодайджест

З-самого ранку стрічка дописів та сторіз офіційних спільнот Університету Григорія Сковороди в Переяславі несподівано зарясніла вітаннями з нагоди Міжнародного дня студента від відомих українців та зіркових друзів університету – несподіваний флешмоб, який запустив Відділ PR-технологій та зв’язків університету, підтримали письменник та музикант Сергій Жадан з гуртом «Жадан і Собаки», хіп-хоп виконавиця, випускниця університету Альона Савраненко (Alyona Alyona), гурт «Kozak System» майже у повному своєму складі, письменник Макс Кідрук, телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, політолог Микола Давидюк, фронтмен гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк, фронтмен гурту «Тінь Сонця» Сергій Василюк, Уповноважений із захисту державної мови, випускник докторантури нашого Університету Тарас Кремінь, гумористи Тарас СтадницькийV.I.P. Тернопіль») та Коля Капішон (Канал Горобина), музикант та блогер Іван Марунич та найфестивальніший ведучий України М’яч Дредбол.

На прикрість, з тих чи інших причин, не всім вдалося віднайти змогу привітати сковородинівців у відеоформаті – свої найщиріші словесні вітання сковородинівцям надіслали телеведучий і волонтер Сергій Притула, актор Ахтем Сеінтаблаєв, гурт ТНМК, гумористичний колектив «Наш формат», зіркові випускники – футболіст Віктор Циганков, волонтерка та політикиня Яна Зінкевич та багато інших зіркових українців. Сподіваємося, ви радієте цим вітанням не менше ніж відеоформатним.

Задля того аби зберегти цей день в історії ми зібрали усі зіркові вітання у одне відео – гайда переглядати, що ж набажали ті кого ми звикли щоденно бачити з екранів телевізорів та гаджетів сковородинівцям:

Вкотре дякуємо усім зірковим друзям нашого Університету за щирі та теплі вітальні слова, на які вони змогли віднайти час у своїх напружених графіках, й, принагідно, висловлюємо сподівання на те, що за покращення карантинних обмежень і умови повернення студентів до очного навчання ми неодмінно побачимося з вами наживо у стінах альма-матер.

З нагоди Міжнародного дня студента команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі бажає кожному зі своїх здобувачів легкого навчання без зубріння і недосипів, веселих пар з викладачами, наповненими тільки веселими історіями, побільше яскравих років студентства з добрими друзями та щасливими подіями. Нехай потрібні знання пускають коріння для успіху, а студентські роки залишать у ваших серцях круті емоції. Ваша alma-mater цінує кожного із вас!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту