Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Соломія Вітвіцька стане гостею «Платформи можливостей»: зустріч відбудеться он-лайн вже у цей четвер

Зірковими зустрічами в Університеті Григорія Сковороди вже майже нікого не здивуєш – вони стали усталеною хорошою традицією нашого закладу й завжди викликають великий інтерес не лише у сковородинівцям, а й у містян. І навіть коли карантинні обмеження унеможливлюють їх проведення безпосередньо в стінах альма-матер, то ніщо не заважає нам створювати направду ексклюзивно-особливі зустрічі в мережі.

На підтвердження цих слів вже у прийдешній четвер, 18 листопада о 17:30 на платформі Microsoft Teams у рамках формату «Платформа можливостей» розпочнеться півторагодинна розмова з українською журналісткою, ведучою «ТСН» та «Вражаючі історії ТСН» на телеканалі «1+1», волонтеркою, мандрівницею Соломією Вітвіцькою.

У ході розмови ви станете співучасниками відвертої розмови про життя, мандри та професію, довідаєтеся секрети стресостійкості Соломії Вітвіцької та зможете почути від неї поради щодо здібностей ораторства у житті та професії – знаємо, що вони ще й як потрібні педагогам. Поза тим, ви дізнаєтеся рецепти успіху гості та зможете запитати в неї не лише про вміння встигати все й одразу, а й про все, що віддавна цікавить вас.

Незмінними організаторами зустрічі стануть Відділ PR-технологій та зв’язків з громадськістю та Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету Григорія Сковороди в Переяславі, до яких цього разу долучається відділ просування зірок телеканалу «1+1».

Сподіваємося, що нетипово пізня для нас година проведення заходу надасть змогу долучитися до неї усім охочим сковородинівцям – як і сама Соломія Вітвіцька ми розраховуємо побачити в он-лайн кожного з Вас!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту