У МОН підписали наказ про призначення Віталія Коцура ректором Університету Григорія Сковороди в Переяславі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > У МОН підписали наказ про призначення Віталія Коцура ректором Університету Григорія Сковороди в Переяславі

У МОН підписали наказ про призначення Віталія Коцура ректором Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Відповідний наказ за №452-к видано Міністерством освіти і науки України 9 листопада 2021 р.

«Призначити Коцура Віталія Вікторовича, доктора історичних наук, доцента, ректором Університету Григорія Сковороди в Переяславі строком на п’ять років з 10 листопада 2021 року як обраного за конкурсом відповідно до статті 42 Закону України «Про вищу освіту» на умовах, викладених у контракті», йдеться у наказі.

Підставою для прийнятого рішення є протокол виборчої комісії з виборів ректора, довідка про результати спецперевірки та укладений контракт.

Нагадаємо, що 23 вересня 2021 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбулися вибори ректора. Ним став доктор історичних наук, доцент Віталій Коцур, який набрав 90 % голосів виборців, чого було достатньо для перемоги претендента.

Як ми повідомляли раніше, наказом Міністерства освіти і науки України від 04.06.2021 року №618 Державний вищий навчальний заклад «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» перейменовано в Університет Григорія Сковороди в Переяславі, підписано новий статут закладу.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту