«Студреспубліка» шукає «кращих студентів України»: у яких шукають та як долучитися

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > «Студреспубліка» шукає «кращих студентів України»: у яких шукають та як долучитися

Наперекір суперкризі, пандемії та системному тиску українські студенти тримають стрій і не збавляють обертів. Знаєте, що талановиті? Прагнете визнання і заслуговуєте його? Любите свою країну, тому прагнете жити й працювати саме тут? Вас не влаштовує доля відсталої, демодернізованої України? «Студреспубліка» дає можливість проявити свої знання й таланти, взявши участь у 10 номінаціях Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Розповідаємо про що ця історія та як зареєструватися.

«Кращий студент України» – системна конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді як авангарду розвитку українського суспільства. Проходить від вишівських, регіональних до всеукраїнського етапу.

Стати найкращим серед ∼1,3-мільйонного велелюдного моря українського студентства можна, достойно подолавши 3 етапи конкурсу: вишівський, регіональний і, врешті-решт, суперфінал, який відбудеться за участі переможців/ниць регіональних змагань зі всієї країни. Конкурс* відбувається за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України.

«Студреспубліка» проводить конкурс у 10 номінаціях, які відображають прогресивні напрямки самореалізації та творення Спільного Блага, і пропонує вам узяти участь у одній чи кількох номінаціях, аби повністю показати свої вміння: «Кращий студент України (комплексна характеристика)»; «Кращий студент-аналітик України»; «Кращий студент-громадський діяч України»; «Кращий студент-дизайнер України»; «Кращий студент-медійник України»; «Кращий студент-науковець України»; «Кращий студент-підприємець України»; «Кращий студент-програміст України»; «Кращий студент-профспілковий активіст України» та «Кращий студент-спортсмен України».

Як долучитися? Проходьте онлайн-реєстрацію, обирайте номінацію, в якій хочете змагатися, неодмінно вказуйте всі свої досягнення у цій царині, підтверджуючи їх відповідними здобутками, нагородами, грамотами тощо.

Якщо ж хочете позмагатися у головній номінації – «Кращий студент України» в комплексній характеристиці вам слід підготувати креативну відеопрезентацію про себе і представити власний соціальний проєкт. Більше деталей вже можна дізнатися у регіонального/ї координатора/ки по вашому регіону.

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України. Партнери: видавництво «Саміт-книга», SendPulse, НДЛМ.

Зголошуйтеся до участі і пам’ятайте, плідна діяльність кожної людини заслуговує на визнання та винагороду!

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту