«Платформа можливостей» відбудеться наживо і здивує зустріччю з секспросвітницею Вікторією Дубінець

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Платформа можливостей» відбудеться наживо і здивує зустріччю з секспросвітницею Вікторією Дубінець

Зміна часів, вподобань, поглядів суспільства на ті чи ті теми дає про себе знати. У сучасному світі табуйовані питання уже не замовчують, а виносять на суспільне обговорення. Серед таких питань була і залишається тема сексу, але в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі не збираються про це мовчати. На численні запити студентства, 26 жовтня 2021 року о 12:00 у конференц-залі імені Василя Сухомлинського відбудеться довогоочікуване офф-лайн повернення партнерського проєкту «Платформа можливостей». У гості до сковородинівців завітає секспросвітниця, авторка інстаграм-блогу @femmevika Вікторія Дубінець. Говоритимуть на тему «Те, що ви хотіли б знати про секс».

Під час лекції на усіх охочих чекає бесіда про те, що таке культура згоди; нащо нам знання анатомії й фізіології; які існують методи контрацепції і чому варто відмовитися від перерваного статевого акту. Поза тим усі отримають відповіді на свої найсокровенніші питання та, разом з досвідченою та компетентною спікеркою, розглянуть найпопулярніші міфи про секс.

Нагадаємо, що «Платформа можливостей» – партнерський проєкт, заснований кілька років тому за ініціативи Відділу освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності та Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених, що ставить на меті, серед іншого, познайомити студентів та викладачів університету з впливовими громадськими організаціями та ініціативами, представниками неформальної освіти, молодіжними лідерами. Віднедавна інформаційним партнером формату є місцеве онлайн-видання «Інформатор».

Пресцентр Наукового товариства університету

Перейти до вмісту