Стало відомо, коли у гуртожитках та корпусах університету стане тепло

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Стало відомо, коли у гуртожитках та корпусах університету стане тепло

«Холодно, як би не було і як би не дуло в твоє вікно» – слушно співає свою «нетлінку» з динаміків студентських девайсів легендарний гурт «Океан Ельзи». Годі панікувати – сьогодні, 19 жовтня 2021 року, на засіданні ректорату керівник експлуатаційно-технічного відділу університету Олександр Столяренко доповів про стан підготовки університету до опалювального сезону. Поза тим, зранку остаточно стало відомо коли в корпусах та гуртожитках нарешті стане тепліше.

«Станом на нині нами проведено основні заходи по підготовці до опалювального періоду 2021-2022 pp., які було розпочато ще навесні: проведено позачергові гідровипробування всіх магістралей тенплової мережі університету з опресовкою вхідних та вихідних засувок; cилами теплопостачальників замінено цілу ділянку труб теплотраси, що дає тепло обом гуртожиткам та «викладацькому будинку»; виконано метрологічну повірку електронних обчислювачів та водомірів теплопостачання в гуртожитках, навчальному корпусі №2 та будівлі гаража; проведено ревізію запірної арматури на вході та виході із пунктів теплопостачання будівель університету; спільно з тепломережею повторно проведено (після встановлення теплолічильників) випробування всієї системи теплопостачання та складено акт готовності до опалювального періоду. Поза тим, замінено вікна в трьох кімнатах гуртожитку №1, утеплено цокольні виходи водопостачання в навчальному корпусі №1. Нам лишається обшити поліетиленовою плівкою 37 вікон в гуртожитку №1» зазначив Олександр Васильович.

А тим часом, за повідомленням місцевих засобів масової інформації сьогодні, 19 жовтня, під час чергового засідання виконкому міськради Переяслава прийняли рішення про початок опалювального сезону у Переяславській громаді. Тепліше у квартирах переяславців, а разом з тим і в корпусах та гуртожитках університету, має стати вже відзавтра, 20 жовтня.

Пам’ятайте, що як би не було прохолодно на вулиці цієї осені й зими, ви маєте зберігати тепло своєї душі і ділитися ним з тими хто поряд. Погодьтесь, разом набагато тепліше. А у очікуванні тепла в батареях нам хіба що лишається побажати вам дещо легендарне – «нехай проблеми та незгоди не роблять вам в житті погоди».

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту