Людина, без якої навряд чи відбувся б Університет: вітаємо з днем народження академіка Віктора Коцура

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Людина, без якої навряд чи відбувся б Університет: вітаємо з днем народження академіка Віктора Коцура

Сьогодні Університет Григорія Сковороди – більше, ніж просто заклад освіти. Це непересічний осередок талановитих студентів і курсантів, храм перспективної науки, успішного та красивого майбутнього. А втім усе б це навряд чи вдалося нам, якби, свого часу, до керма нашого лайнера освіти і науки не став академік Національної академії педагогічних України, заступник голови Національної спілки краєзнавців України, заслужений працівник освіти України, доктор історичних наук, професором кафедри історії та культури України, голова Вченої ради і донедавна ректором Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віктор Коцур. Сьогодні він відзначає свій день народження, і, як і багато років поспіль, нам є що сказати йому у цей день.

Вікторе Петровичу, уже багато років ні для кого з нас не секрет, що саме Ваші професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам не лише досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути шану та повагу серед колег, партнерів та студентів, а й зробити усе належне для того, аби під Вашим багаторічним керівництвом наш Університет став одним із лідерів вищої освіти регіону та країни.

Нам залишається відкрити вам одну просту й, водночас, сокровенну таємницю. Вона полягає у тім, що саме Ваш оптимізм та невичерпна енергія увесь цей час передаються нам і спонукають до розвитку всі підрозділи нашого закладу. Ви володієте чудовим даром мислити масштабно, запалювати новими справами інших, вести за собою та відкривати нові перспективи.

Залишається лиш побажати Вам подальшої натхненної керівної, наукової та освітньої діяльності, сміливих, цікавих і результативних починань. Переконані, що і надалі Ваша плідна і конструктивна робота буде служити інтересам держави, вихованню молоді, розвитку та зміцненню досягнень Університету. А наш колектив завжди Вас підтримає!

Нехай здійсняться всі бажання та прагнення, збережеться все добре, що є у Вашому житті, примножаться миті радості, любові та оптимізму!

Минулого року на Youtube-каналі нашого Університету вийшла розмова з нинішнім іменинником про його життєвий та професійний шлях, спогади та виклики сьогодення, захоплення та інші цікаві речі, які наново розкривають постать Віктора Петровича. Гадаємо, що сьогодні у нас є прекрасна нагода аби освіжити у пам’яті та вкотре переосмислити цю розмову.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту