Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Працевлаштування > Не втрачай нагоду знайти роботу ще у жовтні: нова добірка вакансій для сковородинівців

Працевлаштування

Як часто ми відкладаємо у довгий ящик те, що можна зробити вже сьогодні. Приміром, знайти роботу. То ж так просто, особливо якщо ти знаєш, що двічі на місяць найдостойніші, найвисокооплачуваніші та найцікавіші вакансії з усіх куточків Батьківщини сектор працевлаштування Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю неодмінно збере в одному місці – на сайті університету, у рубриці «Працевлаштування». Власне, найактуальніша добірка жовтня вже тут – обирайте та працевлаштовуйтесь.

Факультет гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій

Викладач географії

Роботодавець: Сучасний освітній простір «Unext».

Вимоги: Відповідальна, пунктуальна, позитивна та комунікабельна людина, якій подобається викладання і яка відчуваєш у цьому своє покликання та знає особливості складання іспитів ДПА та ЗНО; має результат ЗНО не менше 185 балів; вмієш легко знаходити спільну мову з дітьми та підлітками та чітко і зрозуміло висловлювати власні думки та цікаво подавати інформацію;

Умови: оплата праці (165 грн. за годину викладання); постійна підтримка та креативний молодий колектив; зручний графік роботи, який можна гнучко поєднувати із навчанням (від 9 годин на тиждень); затишні офіси, розташовані у 5-ти хвилинах від метро; постійний розвиток особистісних і професійних навичок, тренінги та тімбілдінги.

Обов’язки: використовувати нові методики у навчанні; бути в курсі освітніх трендів; готувати цікаві уроки; професійно зростати у творчому колективі; заповнювати електронні журнали по завершенню занять; підвищувати свою кваліфікацію, отримувати нові знання, відвідуючи тренінги від компанії.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Ярославів Вал, 14Д, Тел. +38(063) 726-02-32, (Ліза).

Вчитель географії

Роботодавець: Харківський міський центр зайнятості.

Вимоги: Вища освіта відповідного кваліфікаційного спрямування.

Обов’язки: Навчання учнів з урахуванням психологічних та фізіологічних особливостей їх розвитку і специфіки навчального предмету, реалізує освітні програми та навчальні плани.

Умови: Графік роботи: 18 годин на тиждень.

Контактна інформація: м. Харків, Тел. +38(050) 582-58-32 (Вікторія Сергіївна).

Вчитель географії

Роботодавець: Середня загальноосвітня школа № 128.

Вимоги: Вища освіта (спеціальність «Географія» або «Вчитель географії» або «Викладач географії в школі»), пунктуальність, відповідальність, порядність, любов до дітей, бажання вдосконалюватися.

Умови: 17 годин.

Контактна інформація: м. Дніпро, вул. Гавриленка, 4. Тел. +38 (099) 791-64-30.

Вчитель географії, біології та природничих наук

Роботодавець: ТОВ «Міжнародний ліцей «Дікавері скул».

Вимоги: вища освіта (не обов’язково педагогічна); володіння інформаційними технологіями на рівні досвідченого користувача; фахова усна та письмова українська мова, знання іноземних мов; Вміння працювати із дітьми.

Обов’язки: викладання для дітей віком 7-14 років (1-8 класи); Підготовка занять і навчальних матеріалів; наявність очних та дистанційних класів.

Умови: Повна зайнятість (5 разів на тиждень, 8-ми годинний робочий день), поряд метро; дружній колектив; малочисельні класи (до 10 дітей).

Контактна інформація: м. Київ, вул. Героїв Дніпра. Тел.+38(063) 248-25-45 (Гриневич Анна).

Факультет історичної і соціально-психологічної освіти

Вчитель історії

Роботодавець: Тернопільський обласний центр зайнятості.

Вимоги: Освіта вища (педагогічна); Знання державної мови.

Обов’язки: Навчання учнів відповідно до програм та методик предмету, використовуючи найефективніші прийоми, методи і засоби навчання; Визначати завдання і зміст занять з урахуванням віку, підготовленості, індивідуальних, психофізичних особливостей учнів; надавати допомогу учням в оволодінні навичками і технікою; правильно оцінювати рівень знань учнів.

Умови: 5-ти денний робочий тиждень, робота постійна, умови оптимальні.

Контактна інформація: м. Збараж, вул. Ольги Кобилянської, 1. Тел. +38(067) 292-54-99 (Оксана Пташинська).

Вчитель історії

Роботодавець: Комунальний заклад освіти «Навчально-виховний комплекс № 42».

Вимоги: Забезпечення результативності та якості своєї праці.

Обов’язки: надання освітніх послуг здобувачам освіти.

Умови: Оформлення за КЗоП України; Кваліфікований, дружній колектив, талановиті діти; Достойні умови праці.

Контактна інформація: м. Дніпро, лівий берег, вул. Ростовська, 88. Тел. +38(097) 563-73-92 (Олена Миколаївна).

Вчитель історії

Роботодавець: Комп’ютерна академія «Шаг».

Вимоги: отримувати задоволення від роботи з дітьми різного віку; робити все можливе і неможливе для прогресу кожного учня; мати позитивне мислення, бажання ділитися знаннями і досвідом, безмежно любити дітей; творча особистість, з постійним прагненням професійно розвиватися та опановувати прогресивні методики навчання за якими працюють в школах-лідерах світової освіти; грамотний, комунікабельний, відповідальний претендент; вільно володіти українською; знання англійської буде додатковою перевагою.

Обов’язки: в межах учбової дисципліни виконувати освітню програму для досягнення учнями високих результатів навчання

Умови: стабільна робота в інноваційній школі; творчість в педагогіці, колектив однодумців; допомога в методичному забезпеченні; підвищення кваліфікації, професійний розвиток; робота в комфортних умовах в центрі міста й висока зарплата.

Контактна інформація: м. Запоріжжя, вул. Рекордна, 20. Тел. +38(050) 210-57-70 (Олена), https://itstep.zp.ua/its-school1

Викладач підготовки до ЗНО (історія України)

Роботодавець: Центр підготовки до ЗНО та ДПА «Exam».

Вимоги: претендент гарно знає свій предмет, має високий бал ЗНО (190+); добре володіє українською мовою, говорить без акценту; сам складав ЗНО в реальних умовах, молодий, легко знаходить спільну мову з підлітками; вже готував дітей до ЗНО; буде перевагою наявність педагогічного досвіду.

Обов’язки: проведення занять згідно з графіком; спілкування з дітьми та батьками.

Додатково: У супровідному листі: Розкажіть трошки про себе; Вкажіть ваш бал ЗНО з історії; Вкажіть свій номер/логін в телеграмі (або в іншому месенджері); Залиште посилання на ваші соцмережі (інста/фб).

Контактна інформація: м. Львів, вул. Тадеуша Костюшка, 18.Наш сайт: http://examschool.com.ua/, Наш інстаграм: https://www.instagram.com/exam.lviv/.

Факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва

Вчитель початкових класів

Роботодавець: Селидівський міський центр зайнятості.

Вимоги: вища педагогічна освіта; володіння сучасними методами навчання, бажання навчати через гру та творчий процес (інтегроване навчання, проектний підхід); вміння зацікавити та заохотити дітей; проективна життєва позиція, прагнення до саморозвитку; вільне і кваліфіковане володіння українською мовою.

Обов’язки: організовувати навчально-виховний процес; проведення дистанційного навчання (за потреби); складати методичний план; розробляти цікаві та насичені заняття, навчальні матеріали; навчати, розвивати та виховувати особистостей; спілкуватися з батьками дітей та надавати їм зворотній зв’язок; організовувати екскурсії, вистави, тематичні дні; організовувати дозвілля дітей у вільний час.

Умови: офіційне працевлаштування; Місце роботи м. Гірник; дружній творчий колектив.

Контактна інформація: м. Гірник, Донецька обл. Вебсайт don.dcz.gov.ua

Вихователь у молодшу групу

Роботодавець: Приватний дитячий садок «Ля Малюк».

Вимоги: Наш потенційний вихователь: має досвід роботи з дітьми від 2 років; вміє працювати і організовувати дітей 2-3 роки, доброзичливий, відповідальний та креативний; відкритий до нових знань та готовий інвестувати енергію в саморозвиток.

Обов’язки: проведення занять по готовим конспектам, організація дитячого побуту, ігор, прогулянок згідно режиму роботи закладу; спілкуватися з батьками про навчальні результати та самопочуття дитини в групі.

Умови: можливість професійного росту; офіційне працевлаштування; графік роботи: з пн – пт (один день 8.00 – 14.00, другий 8.00 – 19.00). Заробітна плата: 13000 – 15000 (обговорюється на співбесіді).

Контактна інформація: м. Київ, проспект Героїв Сталінграда, 10Б. Тел. +38(093) 425-53-72 (Сюзанна).

Помічник вихователя

Роботодавець: Ліцензований садочок «My star».

Вимоги: педагогічна освіта (бажано, але не обов’язково); акуратність, чистоплотність, любов до дітей; досвід роботи від 1 року з дітьми 2 до 6 років; вільне володіння українською мову, вміння працювати в команді; вік 20- 35 років; порядність і пунктуальність; наявність медичної книжки.

Обов`язки: забезпечення гігієнічного догляду за дітьми (групи до 12-14 діток), вологе прибирання приміщення; допомога вихователю під час занять та на прогулянці; сервірування столів; роздача їжі; прибирання зі столів; допомога вихователю під час одягання, роздягання, умивання дітей, підготовці до денного сну, заміна постільної білизни, рушників, розстилання та застилання ліжка.

Умови: крута команда однодумців; офіційне працевлаштування; маленькі групи дітей; можливість професійного зростання; графік роботи з 8.00(8.30) до 18.00 пн-пт.; безкоштовні обіди та перекус; випробувальний термін – 1 місяць.

Контактна інформація: с. Гореничі, Києво-Святошинський район. Тел. запису на співбесіду: +38(050) 440-44-16 (Марина).

Факультет технологічної і математичної освіти

Вчитель математики, інформатики

Роботодавець: Немішаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

Вимоги: педагогічна освіта; володіння методиками викладання, грамотна усна та письмова українська мова; вміння спілкуватися з дітьми у креативному форматі з демократичним та індивідуальним підходом; прагнення до самовдосконалення та навчання.

Обов’язки: цікаве викладання навчального матеріалу згідно програм МОН; підготовка занять і навчальних матеріалів; надання зворотного зв’язку батькам; проведення роботи з учнями на основі їх індивідуальних особливостей, робота на якісний навчальний результат.

Умови: кабінет з сучасним обладнанням; академічну свободу викладання та можливість реалізації креативних ідей у системі навчання; демократичну корпоративну культуру та командну роботу; допомогу в підготовці до занять і навчання найсучаснішим методам педагогіки; гнучкий графік (можливість обирати кількість і розклад академічних годин); можливості росту фінансової винагороди за рахунок підвищення кваліфікаційної категорії, участі у мотиваційних заходах та фахових проектах.

Контактна інформація: м. Буча, вул. Заводська, 45. Тел. +38(068) 468-69-29 (Олена).

Вчитель математики, інформатики

Роботодавець: Харківський міський центр зайнятості.

Вимоги: Вища педагогічна освіта.

Обов’язки: знати навчальний матеріал; вміння працювати з дітьми різних вікових категорій.

Умови: 5-ти денний робочий тиждень; заробітна плата залежить від навантаження і категорії вчителя.

Контактна інформація: м. Харків, вул. Зернова, 12. Тел. +38(093) 094-90-07 (Ліна Олександрівна).

 Викладач математики

Роботодавець: Сучасний освітній центр «Setstud».

Вимоги: твій бал ЗНО з математики не менше 185; ти легко знаходиш спільну мову з дітьми та підлітками; вмієш чітко й зрозуміло висловлювати власні думки та цікаво викладати інформацію; ти відповідальний та комунікабельний; Вмієш закохувати у свій предмет.

Обов’язки: використовувати сучасні методики у навчанні; реалізовувати власні креативні ідеї у викладанні предмету; допомагати учням досягати бажаного результату; підвищувати свою кваліфікацію та професійно зростати разом з нами!

Умови: індивідуальний графік (можливість поєднувати з навчанням); можливість добре заробляти; кар’єрне зростання; дружний та молодий колектив; розвиток твоїх особистісних і професійних навичок, тренінги та тімбілдінги.

Контактна інформація: м. Київ, Тел. +38(063)712-96-85 (Карина). myzno.setstud.in.ua

Факультет української та іноземної філології

Вчитель української мови та літератури

Роботодавець Інноваційний біотехнологічний Ліцей «Радовель».

Вимоги: повна вища освіта у сфері педагогіки з предмету – бакалавр, магістр; досвід роботи за фахом від 3 років; знання мов: українська – в досконалості, знання іноземної –  буде плюсом; наявність кількох кваліфікацій (предметів) буде плюсом; вміння зацікавлювати та стимулювати жагу до знань; вміння працювати з батьками та іншими вчителями, поважати кожну дитину; організаторські здібності та самодисципліна; вміння працювати в форматі проектів; наявність ідей і оптимістичного погляду на життя.

Обов’язки: вчити і створювати умови для розвитку дітей, яким потрібно жити в майбутньому.

Умови: робота в команді однодумців в школі, що розташована в живописному куточку України, віддаленому від індустріальних міст; безкоштовне житло в новозбудованому та оснащеному гуртожитку для вчителів; повна зайнятість та гідна оплата праці.

Контактна інформація: c. Радовель, Олевський район, Житомирська обл. Додаткову інформацію можна дізнатись на сайті та сторінці facebook: https://www.facebook.com/ProPadovel/.

Вчитель англійської мови

Роботодавець: Інноваційний біотехнологічний Ліцей «Радовель».

Вимоги: вища освіта у сфері педагогіки (ступінь бакалавра або магістра); знання мов: українська – вільно, англійська – вільно; кілька кваліфікацій (предметів) будуть в плюс; вміння зацікавлювати та стимулювати жагу до знань і розвитку; здатність працювати з батьками та з іншими вчителями, поважати кожну дитину; організаційні навички та самодисципліна.

Обов’язки: вчити і створювати умови для розвитку дітей, яким потрібно жити в майбутньому.

Умови: робота в команді однодумців в школі, що розташована в живописному куточку України, віддаленому від індустріальних міст; безкоштовне житло в новозбудованому та оснащеному гуртожитку для вчителів; повна зайнятість та гідна оплата праці.

Контактна інформація: c. Радовель, Олевський район, Житомирська обл. Додаткову інформацію можна дізнатись на сайті та сторінці facebook: https://www.facebook.com/ProPadovel/.

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я

Інструктор з фізкультури

Роботодавець: Дитячий навчальний заклад № 87.

Умови: соціальний пакет; стабільна і своєчасна оплата праці; дружній колектив.

Контактна інформація: м. Харків, вул. Вологодська, 8 , район Гідропарк, Тел.: +38(057)  725-13-79; +38(095) 535-66-5 (Ольга Олександрівна).

Інструктор з фізкультури

Роботодавець: Дошкільний навчальний заклад № 29 «Тополька» .

Вимоги: організатор фізвиховання в дошкільному закладі.

Обов’язки: організація проведення ранкової гімнастики з дітьми; проведення занять з фізичного виховання у всіх вікових групах, спортивних свят, розваг, змагань.

Умови: 5-денний робочий тиждень, з 8.00 до 14.45 щоденно, місце тимчасове на 2 роки.

Контактна інформація: м. Рівне, вул. Відинська, 31 А., Тел. +38(036) 223-63-10 (Світлана Зозуля).

Учитель фізкультури

Роботодавець: Загальноосвітня школа № 18.

Вимоги: вища освіта; шукаємо професійного вчителя з досвідом роботи. особисті якості: доброзичливість, чуйність, урівноваженість, толерантність, людяність, відданість своїй справі.

Обов’язки: проведення уроків фізичної культури, спортивно-масових заходів.

Контактна інформація: м. Одеса, вул. Прохоровська, 46. Тел. +38( (Олена Олександрівна).

Учитель фізкультури

Роботодавець: Початкова школа дитячий садок «Кияночка».

Вимоги: вища освіта відповідного кваліфікаційного спрямування.

Обов’язки: викладання предмету; навчально-виховна робота зі здобувачами освіти та ін.; у закладі освіти діє система преміювань та надбавок, педагогічні працівники мають можливість позачергово атестуватись, створені належні матеріально-технічні умови для творчого зросту та самореалізації працівників.

Умови: оптимальні, відповідно до розкладу занять.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Парково-Сирецька, 7А., Тел. +38(067) 964- 96-35 (Людмила Володимирівна).

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти

Вчитель економіки та фінансової грамотності

Роботодавець: Ліцей «UNIQUE» (приватний заклад).

Вимоги: відмінно знати свій предмет та знаходити контакт з дітьми різного віку.

Умови: можливість реалізуватись, як вчитель, у новому сучасному освітньому просторі, в команді, яка надихає; ЗП: ставка + бонуси.

Обов’язки: готувати та проводити заняття за програмою та методикою школи, контролювати прогрес своїх учнів.

Контактна інформація: м. Чернівці, вул. Сидора Воробкевича, 33. Тел. +38(050) 315-29-46.

Економіст

Роботодавець: Дніпропетровський центр первинної медико-санітарної допомоги № 7 .

Вимоги: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або середньо-спеціальну економічну освіту.

Обов’язки: тарифікація, табеля, графіки, штатний розпис, розрахунки по заробітній платі, звіти ДОЗН.

Контактна інформація: м. Дніпро, вул. Краснопільська, 6б.

Викладач економічних дисциплін, менеджменту, маркетингу

Роботодавець: Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету.

Вимоги: претендент має вищу профільну освіту за фахом.

Умови: дружний колектив професіоналів, захоплених пошуком вирішення складних завдань і реалізацією інновацій; Пн-Пт 8.00 – 17.00; гідний рівень оплати праці.

Контактна інформація: м. Харків, вулиця Клочківська, 202. Вебсайт htek.com.ua

Нехай з-поміж розмаїття пропозицій недмінно знайдеться та, яка принесе вам задоволення та гарний прибуток. Успішного працевлаштування!

 Інформацію надано Відділом PR-технологій та зв’язків з громадськістю

Перейти до вмісту