Поблизу університету відкриють та освятять капличку Кирила і Мефодія

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Поблизу університету відкриють та освятять капличку Кирила і Мефодія

Ставаймо ближчими до Господа –

і станемо цілісними особами,

які мають повноту життя

Життя кожної людини на землі позначене свідомим чи неусвідомленим пошуком чогось стабільного, щасливого, вічного. Це прагнення лине немовби зсередини людини, починається з її внутрішнього невидимого світу і продовжується в цілому нашому житті, діяльності, праці, відпочинку. Лише духовні люди, сповнені глибокої віри в Бога, задумуються над тим, як гідно прожити своє життя, допомогти ближньому, знайти спокій.

У прийдешню середу, 13 жовтня 2021 року о 13:30, напередодні світлого та радісного свята Покрови Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, відбудеться пам’ятна і важлива подія –  на території нашого Університету освятять новозбудовану каплицю Кирила та Мефодія. Чин освяти звершить архієрей Переяславсько-Вишневської єпархії Православної церкви України митрополит Олександр (Драбинко).

Віднині ця капличка буде місцем Божої любові, куточком Божого та людського милосердя, місцем тихої розмови людини з Богом, де будуть линути наші сокровенні молитви.

Складаємо щиру подяку всім ініціаторам та будівничим, які долучилися до зведення каплички та запрошуємо до спільної молитви та радості відкриття осередку духовності на території альма-матер усіх охочих!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту