Університет Григорія Сковороди в Переяславі дистанційно долучився до XII Міжнародного симпозіуму «Роль віри в особистому та суспільному житті»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Університет Григорія Сковороди в Переяславі дистанційно долучився до XII Міжнародного симпозіуму «Роль віри в особистому та суспільному житті»

Упродовж двох днів, 3 та 4 жовтня, у онлайн-форматі відбувався XII Міжнародний симпозіум «Роль віри в особистому та суспільному житті». Його головним організатором виступив давній партнер нашого вишу – Стамбульський фонд науки і культури (Туреччина) під керівництвом професора Саіда Юдже, а модерував захід ще один добрий друг сковородинівської альма-матер – доктор Ільхам Мірадж. Серед інших до участі у симпозіумі долучилися всі охочі сковородинівці, які вчасно підготували матеріали доповідей.

У ході відкриття зібрання виконуючий обов’язки ректора Віталій Коцур виступив з вітальною промовою та висловив побажання щодо плідної подальшої співпраці зі Стамбульським фондом науки і культури. Потім проректорка з міжнародних зв’язків та проєктної діяльності Оксана Ковтун виступила із промовою щодо зміцнення дружніх стосунків та реалізації запланованих планів найближчим часом. У свою чергу декан факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва, Наталія Ігнатенко подякувала партнерам за вагомий внесок в розвиток освітньої, наукової та культурної діяльності університету і, зокрема, факультету. Надалі учасники симпозіуму презентували свої доповіді відповідно до програми та взяли активну участь в обговоренні виступів.

 Завершився XII Міжнародний симпозіум Бедіуззамана Саіда Нурсі «Роль віри в особистому та суспільному житті» на дуже теплій і позитивній ноті. Усі учасники висловили сподівання щодо подальшої співпраці в напрямку освіти, науки і культури.

 

Інформацію надано Відділом міжнародних зв’язків

Перейти до вмісту