Зголошуйтесь до навчання у рамках міжнародного проєкту Erasmus+ «Центри сертифікації викладачів: інноваційні підходи до досконалості викладання (UTTERLY)»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Зголошуйтесь до навчання у рамках міжнародного проєкту Erasmus+ «Центри сертифікації викладачів: інноваційні підходи до досконалості викладання (UTTERLY)»

Відділ міжнародних зв’язків сповіщає про те, що в Україні оголошується конкурс на подання заявок на навчання у рамках міжнародного проєкту Еразмус+ «Центри сертифікації викладачів: інноваційні підходи до досконалості викладання (UTTERLY)» № 619227-EPP-1-2020-1-UAEPPKA2-CBHEJP. Він спрямований на модернізацію системи професійного розвитку викладачів університетів в Україні через запровадження програм професійної сертифікації викладачів.

Повідомляється, що з цією метою українські партнери – заклади вищої освіти мають створити 9 незалежних центрів досконалості викладання з подальшим об’єднанням їх у мережу. Створені центри запроваджуватимуть програми сертифікації викладачів університетів на основі кращих європейських практик та освітніх інновацій.

У конкурсі можуть взяти участь представники адміністративного та академічного персоналу, які працюють в українських закладах вищої освіти – членах консорціуму проєкту UTTERLY, й бажають реалізовувати програми сертифікації викладачів у новостворених центрах.

Також відомо, що відібрані кандидати проходитимуть навчання в партнерських закладах ЄС: Байройтському університеті (Німеччина); Університеті Версаль-Сен-Кантен-ан-Івлін (Франція); Університеті Вітовта Великого (Литва).

Задля подання заявки слід не пізніше 14 жовтня 2021 року заповнити анкету за покликанням: https://cutt.ly/GET1gBr

Обов’язковою умовою участі в конкурсі є володіння англійською мовою на рівні не нижче В2.

Надалі усі заявники будуть запрошені на онлайн-співбесіду (18-19 жовтня 2021 р.) відповідно до сформованого розкладу, про що кожен учасник буде повідомлений завчасно.

Зверніть увагу, що на час проведення співбесіди потрібно підготувати офіційний лист від закладу вищої освіти, який засвідчує той факт, що адміністрація університету підтримує Вашу ініціативу та участь у навчанні й роботі в центрі досконалості викладання.

Врешті, відібрані учасники будуть запрошені на цифровий орієнтаційний курс, організований   Байройтським університетом 20 жовтня 2021 р.

Сподіваємося на вашу активність та зацікавленість у цій можливості та закликаємо до участі!

Інформацію надано Відділом міжнародних зв’язків

Перейти до вмісту